Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Домашен климатик - пълнене

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Immortal написа:
    Ако гаража ти е затворен, нали се сещаш, че докато топлиш стаята в къщата, ще ти се изстудява гаража? И после по колата - ледени висулки Ако мазата е проветрива, има достатъчно въздухообмен - може там, но пък ефекта ще е пак същия.Проблемът със замръзването не е от външната температура. Той се получава най-често от недобро отвеждане на кондензата от външното тяло, следствие на което той замръзва и зашушва отвеждането на още кондензат. И така до пълното вледеняване на външното тяло Ако разбира се, не му работи системата за само-размразяване. Иначе не би трябвало да имаш проблем - той климатика през определен интервал сам си се размразява, като обръща цикъла за кратко.
    смяташ ли, че тялото ще може да промени съществено температурата в гаража? той е малко над 15 квадрата, над него ми се пада хола/т.е. отопляемо помещение/, едната му страна на гаража само е външна и вратите естевено. то и затова зимата в гаража ми е винаги + сова температурата. иначе на мазата ми не може да влияе, защото тя е над 60 квадрата, но пък до нея ще ми трябват поне 4 и половина метра тръби
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

    Коментар


      #17
      Определено ще влияе - колкото топлина се вкара в помещенията, толкова ще се "изкара" от гаража.Със сигурност температурите в гаража няма да са само плюсови, ако направиш това.

      Коментар

      Working...
      X