Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Концерта на Таря Турунен

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Концерта на Таря Турунен


    #2

    Коментар


      #3
      deadairplane написа:
      Къде сте бе Металистите. Що за отношение към една икона. Кво ли си пиша дори не знаете тая коя а се наричате метъли.
      Аз когато слушах "найтуиш", ти сигурно още си се радвал на Айрън Мейдън братко... А на Таря не дойдох... шото съм в неква зверска дупка... и нямам кинта за кондоми дори, пък ко остава за концерт. Дай ся линк за клипчета, че да видя ко е станало. Моля!
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

      Коментар


        #4
        не знаех, че таря турюнен е метъл, ама щом сте рекли... аз си се кефя яко на айрън мейдън, явно съм много прост, щом не я слушам тая таря турюнен и май никъв метъл не съм, да*ба, знаех си аз.
        Fiat Punto S55 1.1
        Fiat Forever!

        Коментар


          #5
          И аз нямах възможност да посетя този концерт. Присъстващите разправяли че е бил велик концерт. Брат ми и един приятел били най-отпред и Таря като слезнала сред публиката те успели да я докоснат по ръката. Много се кефеха Е пропуснах Таря, но вече имам билети за SODOM и KREATOR!!!!!!!!!

          Коментар


            #6
            Еййй...тая мацка...Пък аз явно бая съм одъртял за любимата ми музика. Миналата година на Мейдън цъфнах още в 16 часа най-отпред и кат се появи Брус-а да ми изпее "Children Of The Damned" и се н***ках...чух пет песни и си тръгнах. Не можах да издържа на данданията, но пък си тръгнах с удовлетворението, че Бруса ми пя на пет-шест метра пред мен....

            Коментар


              #7
              Продадох си билетите два дни преди концерта. По скоро направо ги подарих. Внезапен и неотложен ангажимент. Доколкото разбрах, концерта е бил страхотен.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

              Коментар


                #8

                Коментар


                  #9
                  deadairplane написа:
                  Що така си мислиш? В крайна сметка трябваше да дойдеш. Беше Велико!!!
                  Е, сигурно.. ама ако ми беше предложил спонсориране на тоз адвенчър - нямаше да ти откажа!
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

                  Коментар


                    #10
                    Концерта беше НЕВЕРОЯТЕН!!!Посетил съм доста концерти до момента, но този определено влиза в топ 3 за всички времена!Изключително добро впечатление ми направи отношението на Таря към публиката и 100 процентовото раздаване. Толкова топлина и лъчезарност от "звезда" на концерт не съм виждал досега, освен може би Рони Джеймс Дио на първия си концерт. Нямаше и следа от "занаятчийското" отношение на повечето изпълнители, които излизат за да изпълнят сет листа и да продължат към следващото шоу. Имам чуството, че тя се кефеше на концерта повече от нас, а на финала, когато публиката крещеше за още, определено в очите и имаше сълзи. Тези, които бяха на първа линия, със сигурност са забелязали това.Като гласови данни, няма какво да се коментира, там тя си е перфектна. Озвучаването не беше от най-добрите, но той Фънки толкоз си може. Аз добре озвучен концерт на СМЕ не съм посещавал, сигурно и няма да ми се случи.Доколкото разбрах, след концерта е раздавала афтографи и се е снимала с феновете в хотела си, но аз нямах възможност да отида. Е, това го оставяме за следващия пътПубликата беше на ниво, въпреки че основната маса бяха 15-16 годишни деца. За съжаление имаше и такива простаци, които не спряха да крещят "Найтуиш", но все пак, българи сме си, не може да не се поизложим...Чак сега сядам да пиша, защото вече седмица съм в някаква еуфория и идиотската усмивка не слиза от физиономията ми. С две думи - нещо, което никога няма да забравя и което продължава да поддържа настроението ми на ниво цяла седмица след това.П.П. Тези две клипчета ги е снимала приятелката ми, че аз от еуфорията не бях в състояние да боравя с апарата:http://www.youtube.com/watch?v=LUKhh...eature=channel
                    Shit happens, sometimes...
                    Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                    Marea 1.8 HLX - червена като аватара

                    Коментар

                    Working...
                    X