Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова година - кой, къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може да си направим обща нова година и да псуване групово, че са ни зарязали....
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да,да се съберем всички съмотници.Само трябва да решим каде.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Аз няма да празнувам никъде. Никой не ме иска, там където ме искат - ми е супер досадно и няма шанс да ида. Ще си стоя самичка вкъщи.
        Аз пък те искам, ела в нас.......
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

На парTи в Младост
          Mercedes E200 coupe

Коментар

Вероятно трябваше да организираме едно фиатаджииско парти някъде...аз вероятно ще съм на парти в София, след като се отказах от пътуване в чужбина. При мен вече парти не става...но ако при някой от вас има места, направо да пише.Може да се организираме и да си правим посещения, ще е супер!
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ние до последно се чудехме дали да ходим при приятели в Средец (Грудово) или да се съберем вкъщи с други приятели.Съвсем случайно обаче едно приятелско семейство ни казаха, че в едно ново заведение все още има незаети места, те ще са там и съотвено успяхме да се включим в резервациите.

Коментар

blagun написа:
                SokOtPraskova написа:
                Аз няма да празнувам никъде. Никой не ме иска, там където ме искат - ми е супер досадно и няма шанс да ида. Ще си стоя самичка вкъщи.
                Аз пък те искам, ела в нас.......
                На какъв тип "посрещане" ме каниш :D Иначе не стига, че цял месец стоях вкъщи (заради катастрофата не можех да ходя) и сега вече като имам крак който става за нещо що годе, ще си вися вкъщи като кукувица, вместо да куфея

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  На какъв тип "посрещане" ме каниш :D Иначе не стига, че цял месец стоях вкъщи (заради катастрофата не можех да ходя) и сега вече като имам крак който става за нещо що годе, ще си вися вкъщи като кукувица, вместо да куфея
                  За нова година е късно вече, ама на 4ти януари заповядай на първата ни софийска среща за 2009

Коментар

Още не съм си купила нов Фиат

Коментар

Working...
                    X