Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова година - кой, къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    NikMar написа:
    pakumba написа:
    има ужасно много предложения за вили. аз 2 пъти ходя в еленския балкан- на един 8 дек и на предната нова година. миналата година си запазихме октомври месец. имаше доста като нас по къщите. така че просто потърси по сайтовете. еленския балкан е хубаво, ама едвам успяхме д аси тръгнем от снегове.
    Емел Етем казва че тази година сме по-зле с подготовката за замата, та мислете колко дена ще издържите в преспите ако се забиете в балкана.
    ти д ане мислиш, че миналата зима като бяхме по-потготвени някой някъде беше изчистил 350 км не видях снегорин. така че хич не се интересувам колко са потготвени, щото квото и да приказват работата е ясна- няма кой да чисти затова на колегата му препоръчвам да мисли хубаво и да има предвид, че ако го завари снега там ще е доста сложно, аз лично поради тази причина сега не мисля да ходя на балкана
    Лелеее къде ви е духа бе хора има хора който живеят там а нас ни е страх да се качим даже.
    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Абе то има и едни дето живеят на Северния полюс, ама гледам не си се затичал натам? По-добре човек да си прецени добре, отколкото после да си блъска главата и вместо почивка да преживее някой кошмар.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Знаете ли как опесъчаваха на Пампорово ?Камион с пясък и двама цигани хвърлят с лопати в движение.Е а кажете ми колко ще опесъчат така.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Lane Staley написа:
          Абе то има и едни дето живеят на Северния полюс, ама гледам не си се затичал натам? По-добре човек да си прецени добре, отколкото после да си блъска главата и вместо почивка да преживее някой кошмар.
          Абе не съм се затичал натам,ами аз съм си горе-долу там За риска си прав.

Коментар

Ние с жената за НГ сигурно ще отидем на някоя старопланинска хижа. Защо ли? Защото посрещането на НГ на изолирано място, без канонадата от фойервеки и стрелби е много по-спокойно и тихо :D

Коментар

Я У нази че си бъда, с жената и нЕколко приятЕле ,оти съм на работа на 31.12.2008 до 20.00/ч. и то дека да одиш по това време ...... ... и те така ! ....... оно кат се напиеме, мое ли да разбереш къде си и се ти е тая ..............?
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Преди около месец и половина започнах да правя опити да открия в интернет подходящо местенце за посрещане на новата година с приятна компания. Тъй като правя това вече трета поредна година ми беше ясно, че хубавите места, имам предвид самостоятелни къщи или семейни хотели в планинските села, са резервирани още от м. юли-август. След многодневно безрезултатно търсене се отказах и се обърнах към туроператорска фирма, която ми предложи места в чисто нов, строен тази година къмпинг "Хан Крум" намиращ си в Рижкия проход в непосредствена близост до р. Камчия и на 2км от яз. Камчия. Къмпингът предлага около 20 места - 10 двуместни бунгала и просторна зала с две камини /за две отделни компании по желание/. За съжаление компанията ми малко се разпадна и за сега сме резервирали само 5 места, а останалите мисля, че са още свободни. Цената е по 22 лв. на легло. Ако някой има желание да се присъедини нека ми пише - ще му дам координати.
                Peugeot 301
                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                  Преди около месец и половина започнах да правя опити да открия в интернет подходящо местенце за посрещане на новата година с приятна компания. Тъй като правя това вече трета поредна година ми беше ясно, че хубавите места, имам предвид самостоятелни къщи или семейни хотели в планинските села, са резервирани още от м. юли-август. След многодневно безрезултатно търсене се отказах и се обърнах към туроператорска фирма, която ми предложи места в чисто нов, строен тази година къмпинг "Хан Крум" намиращ си в Рижкия проход в непосредствена близост до р. Камчия и на 2км от яз. Камчия. Къмпингът предлага около 20 места - 10 двуместни бунгала и просторна зала с две камини /за две отделни компании по желание/. За съжаление компанията ми малко се разпадна и за сега сме резервирали само 5 места, а останалите мисля, че са още свободни. Цената е по 22 лв. на легло. Ако някой има желание да се присъедини нека ми пише - ще му дам координати.
                  давай,давай телефон и ако имаш линк на комплекса

Коментар

Както казах комплексът е съвсем нов и за него няма нищо в интернет. Имам само една брошурка и на нея два телефона:0895 445012 - Къмпинг и 0895 445006 - Управител.
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                      Както казах комплексът е съвсем нов и за него няма нищо в интернет. Имам само една брошурка и на нея два телефона:0895 445012 - Къмпинг и 0895 445006 - Управител.
                      Благодаря колега,ще се обадя да питам.

Коментар

Нова година ще посрещнем с приятели на виличка близо до Елена в село Раевци....600лв. 6 легла за 3 вечери...но ще бъдем 4 човека

Коментар

coolboby написа:
                          Нова година ще посрещнем с приятели на виличка близо до Елена в село Раевци....600лв. 6 легла за 3 вечери...но ще бъдем 4 човека
                          Упссс без приятелки

Коментар

Vladim написа:
                            Както е традиция от доста години, с приятели на вила в Рибарица! Защо, не мисля, че трябва да се обеснява, :D
                            Мдаа, тази година живот и здраве и ние сме на Рибарица!Къде точно - не знам, сестра ми урежда нещо, а моята задача е да уредя да можем да присъстваме че с тая работа....Иначе 31.12-1.01-2.01 там!
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                              На бачкане! Щото съм чичо Скрудж!
                              Ако това ще те успокои - няма да си единствен. И аз ще съм на работа.

Коментар

stan.s написа:
                                coolboby написа:
                                Упссс без приятелки
                                Е как без бе ....2по2 аз там с една али бали пък моя човек с неговата

Коментар

Working...
                                X