pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова година - кой, къде?
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Абе то има и едни дето живеят на Северния полюс, ама гледам не си се затичал натам? По-добре човек да си прецени добре, отколкото после да си блъска главата и вместо почивка да преживее някой кошмар.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Humppa
Ние с жената за НГ сигурно ще отидем на някоя старопланинска хижа. Защо ли? Защото посрещането на НГ на изолирано място, без канонадата от фойервеки и стрелби е много по-спокойно и тихо :D
Коментар
-
Я У нази че си бъда, с жената и нЕколко приятЕле ,оти съм на работа на 31.12.2008 до 20.00/ч. и то дека да одиш по това време ...... ... и те така ! ....... оно кат се напиеме, мое ли да разбереш къде си и се ти е тая ..............?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Преди около месец и половина започнах да правя опити да открия в интернет подходящо местенце за посрещане на новата година с приятна компания. Тъй като правя това вече трета поредна година ми беше ясно, че хубавите места, имам предвид самостоятелни къщи или семейни хотели в планинските села, са резервирани още от м. юли-август. След многодневно безрезултатно търсене се отказах и се обърнах към туроператорска фирма, която ми предложи места в чисто нов, строен тази година къмпинг "Хан Крум" намиращ си в Рижкия проход в непосредствена близост до р. Камчия и на 2км от яз. Камчия. Къмпингът предлага около 20 места - 10 двуместни бунгала и просторна зала с две камини /за две отделни компании по желание/. За съжаление компанията ми малко се разпадна и за сега сме резервирали само 5 места, а останалите мисля, че са още свободни. Цената е по 22 лв. на легло. Ако някой има желание да се присъедини нека ми пише - ще му дам координати.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Преди около месец и половина започнах да правя опити да открия в интернет подходящо местенце за посрещане на новата година с приятна компания. Тъй като правя това вече трета поредна година ми беше ясно, че хубавите места, имам предвид самостоятелни къщи или семейни хотели в планинските села, са резервирани още от м. юли-август. След многодневно безрезултатно търсене се отказах и се обърнах към туроператорска фирма, която ми предложи места в чисто нов, строен тази година къмпинг "Хан Крум" намиращ си в Рижкия проход в непосредствена близост до р. Камчия и на 2км от яз. Камчия. Къмпингът предлага около 20 места - 10 двуместни бунгала и просторна зала с две камини /за две отделни компании по желание/. За съжаление компанията ми малко се разпадна и за сега сме резервирали само 5 места, а останалите мисля, че са още свободни. Цената е по 22 лв. на легло. Ако някой има желание да се присъедини нека ми пише - ще му дам координати.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Vladim написа:Както е традиция от доста години, с приятели на вила в Рибарица! Защо, не мисля, че трябва да се обеснява, :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
fihi
Dedra 2.0 написа:На бачкане! Щото съм чичо Скрудж!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар