Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова година - кой, къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова година - кой, къде?

Колеги, голяма компания сме и не можем да си намерим къде да посрещнем новата година подобаващо, та да ни върви през следващата.Иска ни се да сме някъде в балкана, но уви засега не можем да си намерим места никъде.Дайте идеи, не сме претенциозни, да има горе-долу условия и много пространство за Кажете кой къде,ще празнува :D може да се засечем някъде
    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Копривщица! Но може да е късно вече....
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ние със жената се ослушваме за семейни сбирки, понеже сме трима за първа Нова Година... и няма как да оставим чавето... Та ако намерим - на купон с него, ако не - мисля на площада ако не е студено за бебо и после у нас, евентуално да си поканим някой да са напиваме дружно...
      stan.s написа:
      Колеги,голяма компания сме и неможем да си намерим къде да посрещнем новата година подобаващо,та да ни върви през следващата.Иска ни се да сме някъде в балкана но уви за сега не можем да си намерим места никъде.Дайте идей,не сме претенциозни,да има горе-долу условия и много пространство за А пък може случайно да има и други съфорумци там,да се знаем да не се подминаваме.
      Инак по въпроса ти "Къде?" - живеем при един познат сега, дето има малко семейно хотелче, побира около 20 и малко народ, всяка година си устройват доста сносни забавления там разни компании, само незнам как ще ви доде с километрите. Инак - и съфорумци тук колк искаш по Варна...

Коментар

Вероятно вкъщи, със сигурност на трапеза, предлазполагаща към преяждане и препиване. Може би с приятели, а може и сами с жена ми и малкия син да си дремем пред телевизора, както се случи. Големият син със сигурност ще празнува с тийнейджърска компания в апартамент в "Квартала на богатите" в града. Да, така е, има и хора с възможности, които си освобождават апартаментите и ги предоставят на децата си, които канят връстници и след това всичко е леш, но явно могат да си позволят опустошаването на жилищата си от пияни младежи. Миналата Нова година направих грешката да изляза на централния площад в града и имах чувството, че в града се води война, бомби отвсякъде, абе хората се радват и празнуват по балкански .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

bubachko написа:
          Ние със жената се ослушваме за семейни сбирки, понеже сме трима за първа Нова Година... и няма как да оставим чавето... Та ако намерим - на купон с него, ако не - мисля на площада ако не е студено за бебо и после у нас, евентуално да си поканим някой да са напиваме дружно...
          stan.s написа:
          Колеги,голяма компания сме и неможем да си намерим къде да посрещнем новата година подобаващо,та да ни върви през следващата.Иска ни се да сме някъде в балкана но уви за сега не можем да си намерим места никъде.Дайте идей,не сме претенциозни,да има горе-долу условия и много пространство за А пък може случайно да има и други съфорумци там,да се знаем да не се подминаваме.
          Инак по въпроса ти "Къде?" - живеем при един познат сега, дето има малко семейно хотелче, побира около 20 и малко народ, всяка година си устройват доста сносни забавления там разни компании, само незнам как ще ви доде с километрите. Инак - и съфорумци тук колк искаш по Варна...
          къде е това хотелче,дай някви кординати

Коментар

stan.s написа:
            bubachko написа:
            stan.s написа:
            къде е това хотелче,дай някви кординати
            Имаш ЛСП.С.: Сега кат се замисля, може ли да се менкат в темата конкретни координати и оферти?

Коментар

хъм ние сме запазили на елена някаква вила...но аз съм на 31-ви до 17:30 на бачкане...пусти му смени няма как...та ще видим може да попътувам по нова година...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Имаш ЛС
                Видях го и ти писах.
                П.С.: Сега кат се замисля, може ли да се менкат в темата конкретни координати и оферти?
                Че защо да не може.

Коментар

има ужасно много предложения за вили. аз 2 пъти ходя в еленския балкан- на един 8 дек и на предната нова година. миналата година си запазихме октомври месец. имаше доста като нас по къщите. така че просто потърси по сайтовете. еленския балкан е хубаво, ама едвам успяхме д аси тръгнем от снегове.
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

На бачкане! Щото съм чичо Скрудж!

Коментар

Още не е ставало въпрос за нова година, нямаме никакви идей с жената къде ще ходим, най-вероятно ще сме по семейно му, а защо пък винаги съм готов да пийна една ракия с "дядо" . Пък после каквото дойде
                      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

pakumba написа:
                        има ужасно много предложения за вили. аз 2 пъти ходя в еленския балкан- на един 8 дек и на предната нова година. миналата година си запазихме октомври месец. имаше доста като нас по къщите. така че просто потърси по сайтовете. еленския балкан е хубаво, ама едвам успяхме д аси тръгнем от снегове.
                        Емел Етем казва че тази година сме по-зле с подготовката за замата, та мислете колко дена ще издържите в преспите ако се забиете в балкана.
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Както е традиция от доста години, с приятели на вила в Рибарица! Защо, не мисля, че трябва да се обеснява, :D
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз бях на Пампорово миналата нова година, тази ще видим но задължително искамда е извън София.
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

NikMar написа:
                              pakumba написа:
                              Емел Етем казва че тази година сме по-зле с подготовката за замата, та мислете колко дена ще издържите в преспите ако се забиете в балкана.
                              ти д ане мислиш, че миналата зима като бяхме по-потготвени някой някъде беше изчистил 350 км не видях снегорин. така че хич не се интересувам колко са потготвени, щото квото и да приказват работата е ясна- няма кой да чисти затова на колегата му препоръчвам да мисли хубаво и да има предвид, че ако го завари снега там ще е доста сложно, аз лично поради тази причина сега не мисля да ходя на балкана
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                              X