Колеги, голяма компания сме и не можем да си намерим къде да посрещнем новата година подобаващо, та да ни върви през следващата.Иска ни се да сме някъде в балкана, но уви засега не можем да си намерим места никъде.Дайте идеи, не сме претенциозни, да има горе-долу условия и много пространство за Кажете кой къде,ще празнува :D може да се засечем някъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова година - кой, къде?
Collapse
X
-
bubachko
Ние със жената се ослушваме за семейни сбирки, понеже сме трима за първа Нова Година... и няма как да оставим чавето... Та ако намерим - на купон с него, ако не - мисля на площада ако не е студено за бебо и после у нас, евентуално да си поканим някой да са напиваме дружно...stan.s написа:Колеги,голяма компания сме и неможем да си намерим къде да посрещнем новата година подобаващо,та да ни върви през следващата.Иска ни се да сме някъде в балкана но уви за сега не можем да си намерим места никъде.Дайте идей,не сме претенциозни,да има горе-долу условия и много пространство за А пък може случайно да има и други съфорумци там,да се знаем да не се подминаваме.
Коментар
-
Вероятно вкъщи, със сигурност на трапеза, предлазполагаща към преяждане и препиване. Може би с приятели, а може и сами с жена ми и малкия син да си дремем пред телевизора, както се случи. Големият син със сигурност ще празнува с тийнейджърска компания в апартамент в "Квартала на богатите" в града. Да, така е, има и хора с възможности, които си освобождават апартаментите и ги предоставят на децата си, които канят връстници и след това всичко е леш, но явно могат да си позволят опустошаването на жилищата си от пияни младежи. Миналата Нова година направих грешката да изляза на централния площад в града и имах чувството, че в града се води война, бомби отвсякъде, абе хората се радват и празнуват по балкански .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
bubachko написа:Ние със жената се ослушваме за семейни сбирки, понеже сме трима за първа Нова Година... и няма как да оставим чавето... Та ако намерим - на купон с него, ако не - мисля на площада ако не е студено за бебо и после у нас, евентуално да си поканим някой да са напиваме дружно...stan.s написа:Колеги,голяма компания сме и неможем да си намерим къде да посрещнем новата година подобаващо,та да ни върви през следващата.Иска ни се да сме някъде в балкана но уви за сега не можем да си намерим места никъде.Дайте идей,не сме претенциозни,да има горе-долу условия и много пространство за А пък може случайно да има и други съфорумци там,да се знаем да не се подминаваме.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
bubachko
stan.s написа:bubachko написа:Ние със жената се ослушваме за семейни сбирки, понеже сме трима за първа Нова Година... и няма как да оставим чавето... Та ако намерим - на купон с него, ако не - мисля на площада ако не е студено за бебо и после у нас, евентуално да си поканим някой да са напиваме дружно...stan.s написа:Колеги,голяма компания сме и неможем да си намерим къде да посрещнем новата година подобаващо,та да ни върви през следващата.Иска ни се да сме някъде в балкана но уви за сега не можем да си намерим места никъде.Дайте идей,не сме претенциозни,да има горе-долу условия и много пространство за А пък може случайно да има и други съфорумци там,да се знаем да не се подминаваме.
Коментар
-
има ужасно много предложения за вили. аз 2 пъти ходя в еленския балкан- на един 8 дек и на предната нова година. миналата година си запазихме октомври месец. имаше доста като нас по къщите. така че просто потърси по сайтовете. еленския балкан е хубаво, ама едвам успяхме д аси тръгнем от снегове.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:има ужасно много предложения за вили. аз 2 пъти ходя в еленския балкан- на един 8 дек и на предната нова година. миналата година си запазихме октомври месец. имаше доста като нас по къщите. така че просто потърси по сайтовете. еленския балкан е хубаво, ама едвам успяхме д аси тръгнем от снегове.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:pakumba написа:има ужасно много предложения за вили. аз 2 пъти ходя в еленския балкан- на един 8 дек и на предната нова година. миналата година си запазихме октомври месец. имаше доста като нас по къщите. така че просто потърси по сайтовете. еленския балкан е хубаво, ама едвам успяхме д аси тръгнем от снегове.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар