Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво се случи с компютъра ми...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    jenshen73 написа:
    Авео е от Варна. Спокойно може да се обади да му оправим бакиите. Но... ние сме кварталните майстори... Нямаме сертификати, нямаме ISO. Просто оправяме.
    Я ми кажи... на мен нещо ми яде свободното пространство на Ц-то... как да го оправя?
    Временните файлове на уиндоус и на браузъра. Бавно, но посотоянно.Записването на разни "полезни" щуротии директно на десктопа (физическото му място е в CСистем рестор, но той е ограничен до (по подразбиране) 12% от общия размер и не става по-голям. Да не споменавам, че и не се променя постоянно.Някой готин вирус, спай или нещо от сорта дето само цапа компа - засичал съм такива, които просто създават множество скрити файлове в C:windows със подобни имена ABC000A.dat ... Предполагам само - карам го като гадателките по телевизията ...
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
        Дефинирай нормална ОС защото Явор има проблеми със синия екран а скрииншота с Вистата е мой
        Многонишкова, многопотребителска, да знае как да монтира физически устройства и да ги ползва правилно (дефрагментация какво беше) некви ей такива работи....

Коментар

Working...
        X