Авео написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво се случи с компютъра ми...???
Collapse
X
-
Пусни му проверка за физически грешки, и за всичко останало.Ако не каже че има грешки....си ок.Това може да ти се получи от 1000 неща.Програма, прегряване, лош кабел, кофти захранване, и др.Погледни модела на хард диска и ще измислим с коя програма да го тестваш.Поне документите си менти на едно дискче...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
deadairplane
-
500гб под 100лв зор да намериш .. към 130лв вървят и то със 16мб кеш което за 500гб е малко а ако има проблем харда то може да си работи и с него , според зависи какъв е .. примерно може да имаш бед сектор на харда и да не ти прави видим проблем защото е на такова място, където имаш информация, която не използваш често. Лесно можеш да сканираш харда с една програмка, казва се HDDscan, ако имаш желание мога да ти я пратя.Няма значение каква марка е харда , сканира всичкоПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Всъщност ако беше със "скапаната" Виста сега със сигурност щеше да знаеш точно как е станал проблема. (То и с ХРто може ама е извън твоите възможности. А специализиран инвестигейшън си е бая скъпо удоволствие).
Коментар
-
Явор Митев
Всъщност какво направих до сега.....вчера го преинсталирах. За сега върви перфектно. Пуснах му една портабъл програма / дадоха ми я на флашка, не се сещам как се казваше /, която сканира харда и не откри никакви грешки, даже нямаше и ....как се казваше - мътви клетки ли, какво беше....Самият комп го купих чистак бърсак от София преди две години. Не ми е правил врътки. Снощи до нощите си играх да прехвърлям на ДВД-та всичко от него и сега инфото си стои на домашният комп, така че и да изтрещи, опасност за файловете няма, от което всъщност най-много се притеснявах.Искам да благодаря на всички за съветите. Доста се бях панирал, защото наистина "фирмени дела бяха на харда"...Поздрави...
Коментар
-
Явор Митев
Коментар
-
u_bo
u_bo написа:ключа за бараката еАвео написа:.... Пробвах на няколко пъти да го включа, но не засичаше харда ми и искаше друго бутващо устройство. ...
Коментар
-
Авео е от Варна. Спокойно може да се обади да му оправим бакиите. Но... ние сме кварталните майстори... Нямаме сертификати, нямаме ISO. Просто оправяме.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Явор Митев
Няма какво да му оправяме. Целият комп отива в пенсия...другата седмица ще си взема нов и това е.
Коментар
-
jenshen73 написа:Авео е от Варна. Спокойно може да се обади да му оправим бакиите. Но... ние сме кварталните майстори... Нямаме сертификати, нямаме ISO. Просто оправяме.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар