Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво се случи с компютъра ми...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    Начи.....сутринта като дойдох се опитах да възстановя системата с контролна точка понеделник / онзи ден /....не можа. Врътка, прави, струва...след рестарта още в момента в който уина се стартираше, ми изписа че има липсващи или повредени файлове, след което стартира отново вчерашният режим, като написа че възстановяването е невъзможно. Пробвах пак със дата от миналата седмица и се оправи. Сега си ми е всичко така, както си беше преди вчера.До колкото разбирам, повредил се е някакъв файл. Незнам до колко може да се счита за хакерска атака / триене на нещо си /, но в момента си работи добре. Въпроса ми е - при тези обстоятелства, да смятам ли че харда е добре. Мисля си, че ако има проблем харда, то не би трябвало въобще да тръгва. По скоро смятам уина да се е сгьбясал...какво мислите.
    Колега според мен си направи бекъп на ВАЖНАТА информация преинсталирай и виж как се държо компа ,а ако имаш проблеми и след това сменяй харда .Успех

Коментар

Пусни му проверка за физически грешки, и за всичко останало.Ако не каже че има грешки....си ок.Това може да ти се получи от 1000 неща.Програма, прегряване, лош кабел, кофти захранване, и др.Погледни модела на хард диска и ще измислим с коя програма да го тестваш.Поне документите си менти на едно дискче...
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Коментар

500гб под 100лв зор да намериш .. към 130лв вървят и то със 16мб кеш което за 500гб е малко а ако има проблем харда то може да си работи и с него , според зависи какъв е .. примерно може да имаш бед сектор на харда и да не ти прави видим проблем защото е на такова място, където имаш информация, която не използваш често. Лесно можеш да сканираш харда с една програмка, казва се HDDscan, ако имаш желание мога да ти я пратя.Няма значение каква марка е харда , сканира всичко
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
              Всъщност ако беше със "скапаната" Виста сега със сигурност щеше да знаеш точно как е станал проблема. (То и с ХРто може ама е извън твоите възможности. А специализиран инвестигейшън си е бая скъпо удоволствие).
              А ако ползваше нормална ОС-ма, ич нямаше да се занимава с "екрана на смъртта"....

Коментар

Всъщност какво направих до сега.....вчера го преинсталирах. За сега върви перфектно. Пуснах му една портабъл програма / дадоха ми я на флашка, не се сещам как се казваше /, която сканира харда и не откри никакви грешки, даже нямаше и ....как се казваше - мътви клетки ли, какво беше....Самият комп го купих чистак бърсак от София преди две години. Не ми е правил врътки. Снощи до нощите си играх да прехвърлям на ДВД-та всичко от него и сега инфото си стои на домашният комп, така че и да изтрещи, опасност за файловете няма, от което всъщност най-много се притеснявах.Искам да благодаря на всички за съветите. Доста се бях панирал, защото наистина "фирмени дела бяха на харда"...Поздрави...

Коментар

Отново се случи същото....току що. Обаче този път успях да го заснема. Айде спецовете да се изкажат, ако снимката всъщност дава някаква представа:
                  Прикачени файлове

Коментар

http://www.hardwarebg.com/forum/show...9409успех
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

u_bo написа:
                      ключа за бараката е
                      Авео написа:
                      .... Пробвах на няколко пъти да го включа, но не засичаше харда ми и искаше друго бутващо устройство. ...
                      ако не ти се купува друГ хард - тоя поне да го минат със сервизна програма от производителя му ...
                      ама и ти искаш съвет, а после правиш каквото решиш важното е , че вече си архивирал данните !!!@ele - колежке ето ти един линк по-подходящ http://support.microsoft.com/kb/130801@aveo - имайки предвид познанията ти за компютри (нищо лично предполагам разбираш от твойта си специалност ) - без сервиз няма да минеш

Коментар

deadairplaneда ще се радвам да ми я снимаш защото до сега цена под 100лв не съм виждал никаде
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Авео е от Варна. Спокойно може да се обади да му оправим бакиите. Но... ние сме кварталните майстори... Нямаме сертификати, нямаме ISO. Просто оправяме.
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Няма какво да му оправяме. Целият комп отива в пенсия...другата седмица ще си взема нов и това е.

Коментар

jenshen73 написа:
                              Авео е от Варна. Спокойно може да се обади да му оправим бакиите. Но... ние сме кварталните майстори... Нямаме сертификати, нямаме ISO. Просто оправяме.
                              Я ми кажи... на мен нещо ми яде свободното пространство на Ц-то... как да го оправя?
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

System Restore пуснал ли си, temp файлове чистил ли си?Я виж това

Коментар

Working...
                                X