Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво се случи с компютъра ми...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво се случи с компютъра ми...???

Направо съм в шок... Седях си кротко и си пишех един уърдовски файл, когато изведнъж музиката ми заглъхна и се чу едно "цък"...поглеждам - син екран... ..и след секунда се изключи самият комп. Пробвах на няколко пъти да го включа, но не засичаше харда ми и искаше друго бутващо устройство. Накрая го изключих от контакта, оставих го малко да се усвести и го включих отново и ооо...нашият се върнал месеци назад до момента след преинсталацията му. Все едно току що съм го преинсталирал. И лети...и част от програмите ми ги няма....други пък стоят. Преди около час си свалих една група и тъкмо ги слушах, когато стана фала - файла си стои. Картинката на десктопа ми е оригиналната на Бил, а беше друга.... ...някой уърдовски файлове ми липсват, като писмо което писах сутринта......Мозилата ми е в начален режим, без отметките, сертификатите....даже и без скина, който си ползвам.Какво по дяволите се случи с тоз комп... И между другото - компа ми лети...все едно е нов, е гати...

Някой гоуфаджия-хакер може би...
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Сега забелязах и друго - имах една инсталирана програма за стакване на астро-снимки, която не ме удовлетворяваше и по-късно разкарах...сега си стои, а тази, която инсталирах по-късно след нея-липсва. Скайпа ми си е тук, но го няма куипа....лелеееееее......

Коментар

Ами System Restore.Ей това е станало и то вероятно след като е станал проблем с диска.Вероятно ще "береш ягоди" с този диск.

Коментар

ВЕДНАГА отивай си купувай един нов хард диск.И се разбери да ти прехвърлят данните от единия на другия.ключа за бараката е
          Авео написа:
          .... Пробвах на няколко пъти да го включа, но не засичаше харда ми и искаше друго бутващо устройство. ...
          ако не ти се купува друГ хард - тоя поне да го минат със сервизна програма от производителя му - seagate, hitachi, exelstore...

Коментар

Да...разбирам....и установявам нови неща. Програми, които съм инсталирал и махнал след това си стоят тук, имам и много липсващи програми, инсталирани наскоро. Но пък за радост нямам толкова липсващи документи. Почвам да прехвърлям на домашният комп и този го пенсионирам...леле... - тая техника тръгна назад...

Коментар

Може би при стартиране си натиснал - Last known good configuration - а това ти прави restor за това някои програми ги имаш някои не.
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

не ти липсват документи , а линкове (шорткът-и) към тях.така че не ги отписвай , а се порови или иди специалист ’майстор’ да го свършима глей да не е некой с ’големия чук’

Коментар

Карай го на сервиз-син екран,хардуерна повреда.

Коментар

Колега опитай се да си върнеш системния рестор от днес или от вчера !Ако не си го спирал той ти прави бекъп всеки ден

Коментар

синия екран ен винаги е хардуерна повреда .. и от збозване на wina се получава.. а за харда може и да извадиш касмет с него и да си е ОК а само кабелчето ( сата или норманото иде ) да се е цакнало . На работа много често се случва тъпите Сати да се разширяват и да не правят контакт , но при всички случаи отиди на "лекар"
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Авео, случайно това да е лаптоп с уиндоус Виста? Защото на XP НИКОГА не съм засичал подобно държане???
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Коментар

Най-добре да си купиш нов хард диск, този скоро време ще умре. Ходи в сервиз да ти го сменят и прехвърлят инфото, не разчитаи на стария дълго време .
                            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Начи.....сутринта като дойдох се опитах да възстановя системата с контролна точка понеделник / онзи ден /....не можа. Врътка, прави, струва...след рестарта още в момента в който уина се стартираше, ми изписа че има липсващи или повредени файлове, след което стартира отново вчерашният режим, като написа че възстановяването е невъзможно. Пробвах пак със дата от миналата седмица и се оправи. Сега си ми е всичко така, както си беше преди вчера.До колкото разбирам, повредил се е някакъв файл. Незнам до колко може да се счита за хакерска атака / триене на нещо си /, но в момента си работи добре. Въпроса ми е - при тези обстоятелства, да смятам ли че харда е добре. Мисля си, че ако има проблем харда, то не би трябвало въобще да тръгва. По скоро смятам уина да се е сгьбясал...какво мислите.

Коментар

Working...
                              X