Crash73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
'Гражданска отговорност' през 2006г. ???
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Колеги и аз бях при брокера до сега....72лв на софийски имоти до 1.8 без допълнителни условия! Няма и бонуси де. Ако не броим тоя за другата застраховка щото вече съм дал за нея. Обаче над 1.8 - 230лв...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:Колеги и аз бях при брокера до сега....72лв на софийски имоти до 1.8 без допълнителни условия! Няма и бонуси де. Ако не броим тоя за другата застраховка щото вече съм дал за нея. Обаче над 1.8 - 230лв...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
BRAVO написа:http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12501tomazo написа:само не знам дали са читави тия ,или Славия ще изпада :D1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:BRAVO написа:http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12501tomazo написа:само не знам дали са читави тия ,или Славия ще изпада :DFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
От вчера и Булинс, и ДЗИ имат интересни оферти с отстъпки при Каско. Днес във в.24ч имаше платена публикация и от Евроинс / бахти и нещастниците са тия / , че ще правят индивидуални оценки от 50 до 150 лв. Значи можело, когато има свободен пазар, да има и нормални цени. Ма трябваше от ЕС да начукат канчето на милите ни управници и да се спре вече с тези измислени наредби и задължителни минимални цени ...ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
-
BRAVO написа:От вчера и Булинс, и ДЗИ имат интересни оферти с отстъпки при Каско. Днес във в.24ч имаше платена публикация и от Евроинс / бахти и нещастниците са тия / , че ще правят индивидуални оценки от 50 до 150 лв. Значи можело, когато има свободен пазар, да има и нормални цени. Ма трябваше от ЕС да начукат канчето на милите ни управници и да се спре вече с тези измислени наредби и задължителни минимални цени ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
blondy_driver
Аз мисля да си направя гражданската в ДЗИ, действително 95лв е, но в това се включва безплатен годишен технически преглед в сервизите на СБА и безплатен транспорт
Коментар
-
blondy_driver
BRAVO написа:Това за "безплатното" СБА - забрави ! Хубавото при ДЗИ е 10% отстъпка при Каско после. Или поне така казаха няколко човека
Коментар
-
blondy_driver написа:BRAVO написа:Това за "безплатното" СБА - забрави ! Хубавото при ДЗИ е 10% отстъпка при Каско после. Или поне така казаха няколко човекаTempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
Коментар
-
Значи - лично на мен, преди 3г. в СБА Горубляне на първия "безплатен" преглед - хоп, фаровете били нерегулирани, 8 лв и няма не искам ! За "безплатните" 25км - пак там, проблем с колата и съм при майсторите, и им казвам, че имам талонче за 25км безплатни, да изпратят камиончето да ми докара колата - и те се спукаха от смях ! Кви 25км, кви 5лв - ти знайш ли колко работа имаме тука, кой ще ходи да ти взима колата ! И още нещо - от миналата година вървяха техни реклами за целогодишна безплатна пътна помощ в цялата страна срещу 35лв за година . Отивам в СБА Младост3 да се абонирам и една лелка - ква безплатна пътна помощ, то тва е само за София, за страната се плаща отделно. Тия в СБА не са още в социализма, тия са още в каменната ераОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар