Е фолф да не са единствените дето имат стикери ... и пежо имат и хонда мисля че имат,форд имат и естествено и фиат имат ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Раздаване на стикери ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ!-ПЛОВДИВ
Collapse
X
-
и аз искам стикер4е :D :D :Dето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
...е колеги сме ,да го защитя все пак . Той визираше точно тоя стикер с надписа , а не малкия чаровникПС ... "РВ 5976 ВС" , казваш как да си сложа като ВСИЧКИ ****** имат такъв... Ами представи си колко са организирани и без задни мисли като твоите ,щом всички имат ,аз В ПЛД не съм видял такава кола по пътя на ФИАТ ...но би ми било много приятно , затова аз ще сложа БЕЗ ДА МЕ Е СРАМ , и ще се радвам на всеки който ми подражава...---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----
Коментар
-
Колеги, аз раздавам малките стикерчета.За големите с чертата - има си друга тема - от Варна идват чак.Който иска - да ми пише ЛС, а който не иска - не е задължително Предварително се извинявам че съм доста зает и има хора които отдавна чакат да им пратя.Стикерите се получават по пощата и са БЕЗПЛАТНИ!!!Това е преимуществото да четете реклами във форума - имаме пари за шукариики...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Колеги, аз раздавам малките стикерчета.За големите с чертата - има си друга тема - от Варна идват чак.Който иска - да ми пише ЛС, а който не иска - не е задължително Предварително се извинявам че съм доста зает и има хора които отдавна чакат да им пратя.Стикерите се получават по пощата и са БЕЗПЛАТНИ!!!Това е преимуществото да четете реклами във форума - имаме пари за шукариики...ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
а е Иване ми като си лепнал VG Sound лепенка да не ти плащат че им правиш реклама.....Най хубаво да се пребройм колко сме и да пуснем поръчка всички заедно.После се срещаме някъде и си ги раздаваме.Бройте и мен за една бройка ще намеря някъде място по стрелбището да я лепнаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар