Вижте на какво попаднах в нюза http://news.ibox.bg/news/id_354293491Лошо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат инцидент
Collapse
X
-
style34 написа:Е и кво няма лекета, които карат Фиат ли? Има и още как.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Еми не е нормално... нали за ненормалните неща на пътя и ежедневието говорим тук. Аз специално съм попадал поне на 5-6 откровенни говеда каращи Фиат, един от тях щеше да ме удари минавайки на червено. Но според наблюдения, като че ли най-много малоумници карат стари BMW-та и голфчета.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
BMW и Golf са напред с материала защото просто има повече бройки от тях. Ако бройката на ФИАТ-ите беше толкова голяма - същото щеше да важи и за нашего рода водители. А по темата - всяко стадо си има мърша, въпроса обаче е да не се превърнем на всяка мърша си има стадо...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Vladim написа:Еми не е нормално... нали за ненормалните неща на пътя и ежедневието говорим тук. Аз специално съм попадал поне на 5-6 откровенни говеда каращи Фиат, един от тях щеше да ме удари минавайки на червено. Но според наблюдения, като че ли най-много малоумници карат стари BMW-та и голфчета.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар