Утре сутринта мисля да мина през болницата да ударят една инжекция. Миналата година се ваксинирах и цяла зима не съм подсмръкнал даже.Жената взела някаква швейцарска ваксина. По-скъпа, но на нея пише че е коктейл против очакваните за тоя сезон грипове (а не само за един вид). Конкретно за 2008-2009 зима е. Иначе чесъна е голяма работа, ама нещо ме наболява стомаха от него та...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ваксинирахте ли се ?
Collapse
X
-
ls1 написа:Утре сутринта мисля да мина през болницата да ударят една инжекция. Миналата година се ваксинирах и цяла зима не съм подсмръкнал даже.Жената взела някаква швейцарска ваксина. По-скъпа, но на нея пише че е коктейл против очакваните за тоя сезон грипове (а не само за един вид). Конкретно за 2008-2009 зима е. Иначе чесъна е голяма работа, ама нещо ме наболява стомаха от него та...
Коментар
-
ls1 написа:Такаааа, ами да кажа какъв е резултата. Тази година не мина без проблеми. Във вторник сутринта ми поставиха Инфлексал - и след 3 часа ми се появиха симптоми на грип...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Като стане въпрос за ваксиниране и се сещам за един виц.Мутра отива на лекар: - Докторе, аз съм дошъл да ме кастрирате! - Как така да ви кастрирам? - Абе, дошъл съм да ме кастрираш! - Ама, как така? Вие сте млад човек. Не мога така да ви кастрирам. - Абе, слушай к’во! Всички се кастрират и аз ще се кастрирам!Докторът ще, не ще, направил му операцията. Мутрата излиза от кабинета и приятеля му го пита: - Какво стана? Ваксинираха ли те? - Лелеее, сбъркал думата...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Ваксините против грип са поредният търговски трик на фабриките за лекарства. Лично аз никога не съм се имунизирал, страдал съм яко или ми се е разминавало, но вече има панацея срещу грипа и просто ако много трудно се почне болестта - по-добре направо лекарството вместо ваксини дето може да не сработят...П.П. Тамифлу му викат.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
gantcho написа:Какъвто съм кутсуз, ще ме удари точно единствения щам невключен във ваксината.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар