Как мислите - добри ли са им цените и ако може да се вземат гуми с до 20% отстъпка?Може ли да се намерят по-евтина?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми центрове "Диана".
Collapse
X
-
Re: гуми центрове "Диана".
1115 написа:Как мислите - добри ли са им цените и ако може да се вземат гуми с до 20% отстъпка?Може ли да се намерят по-евтина?ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Имайте предвид, че монтаж-демонтажът в Диана не е евтин и спестените пари от отстъпката в цената на гумите пак ще си ги вземат от вас, но под друга форма. Пролетта сменях зимните гуми на приятелката там с летни и цената на цялата процедура беше между 40 и 50 лева.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
u_bo
Re: гуми центрове "Диана".
J T D написа:1115 написа:Как мислите - добри ли са им цените и ако може да се вземат гуми с до 20% отстъпка?Може ли да се намерят по-евтина?
Коментар
-
Първия път взимах пирели зимни от Диана, които иначе бяха по 82 лева, а аз ги взех с отстъпка от 15 %, а монтажът ми излезе по 7 лева на гума. От цялата работа бях с 10-на лева напред После взех 2 клебер за по 60 лева, иначе бяха по 71-72, и пак с по 7 лева за монтаж и баланс, и пак бях с няколко лева напред. Сега обаче вече нямам възможност да ползвам тази отстъпка
Коментар
-
Колеги, защо гледате колко процента ви отстъпват? Гледайте крайната цена И аз мога да дам 30% отстъпка, ако преди това съм завишил цената с 20% От миналия понеделник вече предлагам и монтаж на гумите, които продавам - вие избирате отстъпка ли да ползвате или безплатен монтаж!Монтажа струва 30лв. за железни джанти и 35лв. за алуминиеви джанти (12"-16"), като тежести/винтили/капачки се заплащат отделно, но знаете, че те струват стотинки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар