Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Крадливо племе!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Крадливо племе!!!

Бесен съм, бесен!Снощи бях на дискотека, тая сутрин баща ми ми съобваща, че ми липсва на задно дясно колело капачката на джантата!Незнам как е станало това, защото самата капачка е на резба и със специален ключ за този модел капачката се развива, което значи според мен, че не е изчезнала туко така и няма как да е падналаВъзможно ли е някой пич със същите джанти, да е спрял до мен..да си отвори багажника, да си извади ключа и да си развие капачката...Супер наглост!Сбарам ли това копеленце ще му почупя пръстченцата един по един!Ще си позная капачката стига да намеря тоя измекяр със същитите джанти, защото точно на тая капачка пластмасата над надписа МОМО е пукната!Кажете ми възможно ли е всичко това или има вероятност найстина да съм я посял някъде, което няма как да стане. Ето линк на самата джантаhttp://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=1234

щом е пукната .. може и да си е отишла сама.. то с тея дупки по пътя
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Не не!Пукнато е стъкалце ли е пластмасово ли където е надписа МОМО...По самата капачка няма нищо пукнато

Коментар

Сигурно ти я е зел ... и моите ги зеха а бяха много хубави
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

аз съм мн по лесен колега...на мен ми зеха 2те лепенки на ФИАТ от тазовете...някой си е запалнил хербария ..Но ти сам го каза:- Крадливо Племе.
          ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

на мен като ми я крали.. .и не са знаели де да барат... та са начупили чопчетата, и я захвърлили до колатаТаааааа, сега си имам капачка в багажника!
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Абе Боби капачката ти я нямаше още снощи на Швейка, даже щях да те питам ама вий нещо се заприказвахте и аз заминах.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                Абе Боби капачката ти я нямаше още снощи на Швейка, даже щях да те питам ама вий нещо се заприказвахте и аз заминах.
                Мдам..аз снощи писах темата..демек на дискотека съм бил в събота вечерта а на среща на форума в неделя

Коментар

Старите соц-номера...като прословутата песен за чистачките.Абе оправия няма, ми бой, бой......

Коментар

Аз току-що разбрах, че са ми направили неочакван "подарък" за сватбата - някой е поразгледал мазето и ме е освободил от 2те ми зимни гуми Марангони. А бяха само на една зима и 8-9 хиляди километра. Как се е прецакал
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                      Аз току-що разбрах, че са ми направили неочакван "подарък" за сватбата - някой е поразгледал мазето и ме е освободил от 2те ми зимни гуми Марангони. А бяха само на една зима и 8-9 хиляди километра. Как се е прецакал
                      Не мрънкай, вече спестяваш от презервативи, ще си купиш нови гуми! :P
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Може пък някой табетлия като е видял ,че капачката е пукната да я е взел да я залепи хубаво и да ти я върне Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 На времето по комунистическо време имаше следния случай. Един познат си завива Жигулата с брезент постоянно и го маха веднаж в месеца да отиде до някъде . И веднаж махайки брезента вижда ,че двете му задни гуми са взети с джантите и на тяхно място са поставени други джанти със изтъркани гуми .Вика милиционерите ония записват всичко и до там. След месец два за щастие на приятеля ми му се спуква едната задна гума и той отива да я правят . Майсторите изваждат вътрешната и хоп на нея личи написано с бяла боя номера на колата на която е била преди . Тогава гумите се правеха не веднага ами за ден два . Та крадеца е ходил преди да я лепят и тогава са написали номера на колата му. Моя приятел отива в милицията и заедно с милиционер отиват в КАТ там по номера откриват кой е собственик и с милиционера отиват у тях . Викат го и като отиват до колата му приятеля ми си вижда неговите нови гуми с джантите на неговата Жигула.Милицията завежда дело и в съда крадеца подучен от адвоката си казва че вземал временно гумите да мине преглед и щял да ги върне, но все не оставало време .Тогава не можеше да се мине годишен преглед с износени гуми .Та и твоята капачка може да е я сполетяло същата съдба ..
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Дам неприятно,но това са бели кахъри колега.Една капачка-ще я преживееш.Като се замислиш-на хората целите коли им задигат.Крадливо племе сме наистина.Срамно е.На мен ми разбиха колата за да ми взема....всичко каквото имаше вътре ,което слава богу не беше много-2 говорителя Елит,кората,тубаАроматизатора!,крик...,на бензиностанцията ми гепиха капачката на газовата ,а му бях дал 2 кинта бакшиш на тоя мангал,ама съм хрисим човек иначе трябваше да се върна заради наглостта му.От тогава никогиш бакшиш!не знаеш каква шапка ти е скроил.

Коментар

коцев написа:
                            ... е взел да я залепи хубаво и да ти я върне ...
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 ... браво за находчивия сценарий,но в България това уви е невъзможно! Ситуацията е грозна и тъпа! Нека колегата си каже: майната му и добре че не го набарах тоя,щото сега и него щях да го мисля... Има и по гнусен вариант,когато си намираш автомобила не без капачка ,а направо на трупчета. Колега от Студентски град беше усъмнал в такова незавидно положение и снимките ,които беше постнал бяха ... отчайващи! Но всичко се оправя,само здраве да е! Поздрави.
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Видя ли такава кола аз с такава капачка като моята...не ме интересува дали той е крадеца..следя го спирам до него през ноща отварям си багажника вадя ключето и развивам 4те капачки..да си имам в резерва за черни дни

Коментар

Working...
                              X