Някой знае ли магазин за каски (за скутер ми трябва) с ниски цени - нещо до 50 лева на първо време Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазин за каски?
Collapse
X
-
Humppa
Колега, с извинение... Стара моторисТка мъдрост: "На глава за 100 лева и трябва каска за 100 лева"Добрите ръкавици са ти поне 70-80 лева! Каската - за да е доба, отговаряща поне на DOT стандарта - 150-200 лева! Провери на ввв.моторика.бг и ввв.зедмото.ком
Коментар
-
Напълно съм съгласен! Много сте прави, ама няма пари. Май ще купя скутера и ще чака да си купя каска и ръкавици - хубави. За жалост идва време за смяна на гуми, гражданска, технически Беше ми мерак да си покарам малко докато времето не се е скапало съвсем. Мерси на всички!Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Като шофьор на двуколесно МПС ти казвам, че е по-добре да стиснеш зъби, да почакаш и да не караш веднага, НО да си подсигурен с екипировка!Знам, мерак ти е, сигурно сънуваш скутери, каски и ръкавици, но разума трябва да надделее над емоцията, защото в противен случай емоцията може да е отрицателна Много хора си мислят, че като се качат на скутер това означава, че падането от скутер не боли, защото е само 49-50сс и само 4-5к.с., ОБАЧЕ съвременните скутери без проблем развиват скорости от порядъка на 60-80км/ч, а като паднеш с 60км/ч асфалта няма да те пита от скутер ли си паднал!Скоростта си е скорост, асфалта си е асфалт Ако трябва да продължа да те "хокам" то трябва да ти кажа да заделиш пари и за наколенки и налакътници, защото и те страдат не по-малко при падане - дано не го установиш по неприятен начин Каска - 150лв., ръкавици - 50лв., колене и лакти - 50лв. - приготви си около 300лв., за да караш спокойно!!! И УСПЕХ
Коментар
-
baracuda написа:Прав си, прав си! Аз ще взимам скутер дето е 15 к.с. та не е зле да си взема и налакътници и наколенки, ама ще чакам.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
В България:www.mad-moto.comwww.zedmoto.comwww.streetmoto.netwww.speedfire.comwww.motorika.bgwww.motorco.bizwww.motostore.z-bg.comwww.v-moto.netwww.motobg.comВ Европа:www.fc-moto.dewww.motocard.comwww.motoin.dewww.louis.dewww.polo-motorrad.dewww.sportsbikeshop.co.ukwww.infinitymotorcycles.comwww.motorbike-search-engine-shop.co.uk
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар