kolev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергийна ефективност - спестявате ли енергия?
Collapse
X
-
FIAT STILO 1.9JTD 2002
-
Ама Аирелек (или както се чете) струва 200+ лв. Колко човека ще дадат толкова пари за реотан с ключ?! Всички купуват на теси и дипломат боклуците, и после "ама мног оскъпо излиза и не топли". Еми не топли, като си купил боклук как ще топли, че и скъпо. Малко хора си правят сметката дългосрочно, и после "ама много скъпо зимата да се топлиш на ток". Не е скъпо, просто сметките са ти куци."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Абе и комшията много ги хвалеше тея конвектори.. с 2 такива е в хола (50 квадрата) и взе една Мидея колонна "само за лятото", но миналата зима на пожар дойде в 23 вечерта, че му прокапала вода от вътрешното тяло (замръзнали тръбите за оттичане). И му викам "нали уж само лятото щеше да го пускаш", а той - ми с тея конвектори 19 градуса не мога да кача, а не питай колко е сметката за ток. Не ги знам какви марки са, но не са от 1000лв със сигурност. Моите клими харчат по 15лв на месец едната като са пуснати постоянно по 1/4 от денонощието на 24-25 градуса и 3/4 на 21 градуса. Тествано две зими като разликите в сметките за ток през преходните сезони, когато климатик не пускам и зимата са ми ~30лвFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
kolev написа:За камината ясно, ама тя върви с къща и дворAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
spark написа:И му викам "нали уж само лятото щеше да го пускаш", а той - ми с тея конвектори 19 градуса не мога да кача, а не питай колко е сметката за ток. Не ги знам какви марки са, но не са от 1000лв със сигурност.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар