Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес "бракуваме" Lane Staley!
Collapse
X
-
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
Humppa
Поздравления!---Семейство решават да ходят на почивка. Мъжът настоява да ходят на планина, жената - на море. Постига се консенсос -> заминават на море, но на мъжа му се разрешава да си вземем ските...---Ей тва е семейят живот и семейната хармония Добре дошъл в клуба :D
Коментар
-
Humppa написа:Поздравления!---Семейство решават да ходят на почивка. Мъжът настоява да ходят на планина, жената - на море. Постига се консенсос -> заминават на море, но на мъжа му се разрешава да си вземем ските...---Ей тва е семейят живот и семейната хармония Добре дошъл в клуба :D
Коментар
-
Ех, Влади, Влади...Tоку-що се прибирам.Благодаря на всички за пожеланията!!!Аз по принцип бях върл противник на сватбите, но... човек от каквото бяга това го застига Но то след 10 години заедно сватбата си е досадна формалност ( поне за мен де ).Като преоразмеря снимки ще кача, макар че мразя да се снимам. Но пък булката е много хубава!!!И добра, и добра ( това в случай, чче види темата )like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ех, Влади, Влади...Tоку-що се прибирам.Благодаря на всички за пожеланията!!!Аз по принцип бях върл противник на сватбите, но... човек от каквото бяга това го застига Но то след 10 години заедно сватбата си е досадна формалност ( поне за мен де ).Като преоразмеря снимки ще кача, макар че мразя да се снимам. Но пък булката е много хубава!!!И добра, и добра ( това в случай, чче види темата )Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар