Жените имат една странна особеност - след като видят подписа, променят коренно някои свои навици. Внимавай с това
В живота на всеки мъж идва период.., в който осъзнава, че е виновен за всичко! Иначе, честито колега.. а кат дое време за кръшкане - обаждай се... ше помагаме със съвети, а може и деца да ти направим! п.п. - Снимки на булката ше има ли? Или поне на кръстницата...
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Поздравления!---Семейство решават да ходят на почивка. Мъжът настоява да ходят на планина, жената - на море. Постига се консенсос -> заминават на море, но на мъжа му се разрешава да си вземем ските...---Ей тва е семейят живот и семейната хармония Добре дошъл в клуба :D
Поздравления!---Семейство решават да ходят на почивка. Мъжът настоява да ходят на планина, жената - на море. Постига се консенсос -> заминават на море, но на мъжа му се разрешава да си вземем ските...---Ей тва е семейят живот и семейната хармония Добре дошъл в клуба :D
Извинявам се, че ще нацапаме темата за хубавото събитие, но... ние тази година имахме подобна дилема. Накрая обаче отидохме на планина с бански
Ех, Влади, Влади...Tоку-що се прибирам.Благодаря на всички за пожеланията!!!Аз по принцип бях върл противник на сватбите, но... човек от каквото бяга това го застига Но то след 10 години заедно сватбата си е досадна формалност ( поне за мен де ).Като преоразмеря снимки ще кача, макар че мразя да се снимам. Но пък булката е много хубава!!!И добра, и добра ( това в случай, чче види темата )
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Ех, Влади, Влади...Tоку-що се прибирам.Благодаря на всички за пожеланията!!!Аз по принцип бях върл противник на сватбите, но... човек от каквото бяга това го застига Но то след 10 години заедно сватбата си е досадна формалност ( поне за мен де ).Като преоразмеря снимки ще кача, макар че мразя да се снимам. Но пък булката е много хубава!!!И добра, и добра ( това в случай, чче види темата )
Хахахахаххахаха :D :D :D А очите й бяха добри...а?Още веднъж ви желая много много щастие, любов, здраве и късмет! :DП.С. Разправяй...как мина?!?!!
Поздравления..!!! Да сте живи и здрави и да се радвате на семейния си живот !!Това на последната снимка да не е сватбения подарък П.П. Много интересна вратовръзка имаш
Коментар