На какъв % от реалната цена (като за втора ръка) си застраховате автомобилите ???Пример: Купих си Фиата за 4200 лв. застраховал съм го за 2000 лв.......................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На какъв % от реалната цена( втора ръка) си застраховате...
Collapse
X
-
miro2177 написа:Моя го взех за 4500 и го оцениха за толкова и приех. след това с допълнителните неща стана 5000. след месец трябва да подновявам каското и ще видя какво ще стане.Защо на толквоа малко си го застраховал?"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
MOYA написа:miro2177 написа:Моя го взех за 4500 и го оцениха за толкова и приех. след това с допълнителните неща стана 5000. след месец трябва да подновявам каското и ще видя какво ще стане.Защо на толквоа малко си го застраховал?Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Тези, които застраховат на по-малко, правят голяма грешка според мен. Първо в компанията към която съм агент, мисля че вече под 300 лв премия каско не се прави или в скоро време ще бъде прието. Отделно нали ако колата ти е 4000 лв и я застраховаш за 2000, като ти направят щета за 100, ще ти изплатят 50 :D Защо въобще си правите каско ако няма да е на пълната сума. Явява се един вид ’помощ’ при оправяне на щетата а не цялостно покритие То тогава и коли по 50 000 лв шяха да си правят каско за 5000 и я им ударят някой калник на паркинг, я не, тези 5000 ще го покрият Отделно ако имате допълнително оборудване, неможе да е повече от 20% от стойността на автомобила. И нефабричните джанти и музика например ще ги застраховате общо на 200 300 лв примерноRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Какво означава на какъв % ? Аз си правя автокаско вече 4 г. подред и досега не са ме питали на колко аз си оценявам колата. ТТ данни, каталога Шваке и това е, колкото покаже, толкова. Ако трябва да кажа %, със сигурност е доста над 100, жалко че няма кой да ми открадне колата .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Да не се случва на никой да се джаска, ожулва, удря, блъска, да му падне нещо, или да го ударят...... Ставаше дума ,че се крадат само незастраховани автомобили ( доста народ ми го твърдят) Аз принципно съм със същите доводи ,като вас но ме убеждават в противното та рекох да се допитам до колеги. Значи перефразирано : - няма нужда да я застраховаш за толкова, като и за по малко няма да ти я откраднат....................."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
MOYA написа:Ставаше дума ,че се крадат само незастраховани автомобилиBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:MOYA написа:Ставаше дума ,че се крадат само незастраховани автомобилиRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Нека и аз да споделя малко опит моята колица я взех за 6500лв. Оценена е на 13000 и нещо и каското е около 850лв ... като се случи така че ме удариха ... застрахователя каза ... В наш сервиз и ще платим не знам си колко процента ... да ама техните сервизи ... едни дето после не знам къде да я засиля колата .... избрах си мой сервиз ама тогава нямало да платят кой знае колко много ... та платих си аз всичко теглих една готина на всички застрахователи и да си гледат работата ... аз ако чакам да ме блъскат че после да чакам да ми плащат ... като е толкова сериозно на боклука ... ако може да се оправи ще дам достатъчно за да стане както трябва и като си платих аз ... я направиха по добре от преди проверено !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар