Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната дивотия...потрошен Фиат и шофьора му!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Съгласен. Досега съм успявал. Ама и аз и ти и всеки шофьор знае какви изроди ги има на пътя, така че е възможно за нищо някой да ти посегне. И тогава? Пак казвам - категорично против съм ножове, пистолети и каквато и да е саморазправа, но не мога да стоя и да ме млатят, при положение, че мога да се защитя.
    И ти си прав, колега... Аз си имам за такива малоумнци едно мачете в колата, което върши и чудесна работа, като ходя по чукарите... Но искрено се надявам да не се стига до него и се старая да не предизвиквам никого. Но имаше подобна тема, разводнихме тази...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

nikki_sixx написа:
      Аз си имам нож (голяааааааам нож, заклал много прасета) в джоба на шофьорската врата... точно за такива кретени. Мисля, че това със самораправата е една от най-големите кретении... и няма да се посвеня да направя усмивката на кретена който ми посегне - вечна!
      и при мен нещата стоят по този начин, не ми се е налагало да го показвам до сега и дано никога не ми се наложи.Към пострадалия колега - съди го.

Коментар

Ей момчета, с тези неща шега не бива, да не стане като в оня виц за каубоя и мушката, вземете си я изпилете, че не се зная на кого ще попаднете. На времето аз си продадох една Жигула по такива причини, един бакшиш ме беше нарочил и де що ме видеше все ми правеше номера, накрая продадох колата и си купих друга за да ми е мирна главата.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

J T D написа:
          Колеги мисля,че вече е достатъчно да обсъждаме тази тема! ... Станалото станало,неможе да се върне на зад!Стоян каза,че ще съди ония ........!Ще си получи заслуженото,и другия път ще се замисли дали ще вади тръба или друг предмет и да се прави на МНОГО ГОЛЯМ!Чакат го големи приключения ...
          Напълно подкрепям мнението на J T D и мога само да допълня, че единствено и само ПОЛИЦИЯТА има право на това да "раздава" правосъдие. Всичко друго е анархия и който си го позволи е не по различен от този с пижуто.
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Решението е да излезнеш пръв от колата.на мен ми се е случвало, и оня като види че си преди него навън си се прибира.Освен ако не си 50 кила с мокри дрехи.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Решението се нарича ’общество’. Вдига се целия форум и се събира пред където трябва да иска обяснение. Впоследствие добре осветен случая се разрешава справедливо и бабанките на третия такъв случай вече знаят че тъй не бива.
              аз напълно подкрепям идеята! Готов съм да дойда от плажа до жълтите павета, ако нещата с колегата не тръгнат по нормалния път / като знам каква е нашата правораздавателна система /. надявам се да подкрепим колегата ако има нужда с граждански протест! от мен има един фиат на площад "Народно събрание" при нуужда!
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Jimy написа:
                J T D написа:
                Колеги мисля,че вече е достатъчно да обсъждаме тази тема! ... Станалото станало,неможе да се върне на зад!Стоян каза,че ще съди ония ........!Ще си получи заслуженото,и другия път ще се замисли дали ще вади тръба или друг предмет и да се прави на МНОГО ГОЛЯМ!Чакат го големи приключения ...
                Напълно подкрепям мнението на J T D и мога само да допълня, че единствено и само ПОЛИЦИЯТА има право на това да "раздава" правосъдие. Всичко друго е анархия и който си го позволи е не по различен от този с пижуто.
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Ама на мен никой не ми обясни, какво трябва да направя ако малоумник слез с една тръба/бухалка/нож с ясното и видимо намерени да ми нанесе от средна до тежка телесна повреда. Те възможностите не са много:а) Стоя и се моля докато ме млатят да остана жив, максимум с една счупена кост и после да го съдя, разчитайки на безупречната ни съдебна система.б) Да се опитам да се защитя, което срещу гореспоменатите предмети може да стане само чрез подобни такива или газов пистолет.Отново припомням, че си затварям очите редовно, с цел избягване на подобни ситуации, но тъпаци бол, така че...P.S. Аз избирам опция а), стига да не ме изненадат и не мога да реагирам.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

това е завист
                    fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Working...
                    X