Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната дивотия...потрошен Фиат и шофьора му!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tqnkata написа:
    КОЛЕГИ ИСКРЕННО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ИЗКАЗАНАТА ПОДКРЕПА!
    Стояне,тоя боклук мен само ме е гледал на кръв,след като на един светофар му направих един ластик,и се прибрах.Съди го!!!Много боклуци вече има по пътищата,жалко е ,че ти си попаднал на един от тях

Коментар

АА открай време усещам нужда от оръжие в колата,пък нека ми разправет че не трябвало, ако ми скочи некой с тръба поне ше му напълня краката с олово .
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Оставете пищовите в къщи /пък и там не ви трябват/ . Нали видяхте каква я надроби и Ахмед Емин със собствения си пищов .Ако нямаше пищов щеше да си е жив сега .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          Оставете пищовите в къщи /пък и там не ви трябват/ . Нали видяхте каква я надроби и Ахмед Емин със собствения си пищов .Ако нямаше пищов щеше да си е жив сега .
          Бате,За пищовите ако са бойни си прав.Ако са газови, може. Може, но с халосни патрони. От газовите може да пострада и стрелящия, особено в кола.А ако някой е решил да се раздели с живота, може да го направи и с нещо друго.За теб съм само Нено. :D
          Fiat Punto 1,1- 1996г.
          газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Батьовото, те и камините на дърва са безопасни но вчера във ВРаца е станала белята и има и жертви.Имаш пищов какъвто и ще да е може да се изкушиш и да стане още по лошо . :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              Глупости. Ако е искал да сложи край на живота си(ако изобщо се е самоубил), липсата на пистолет няма да го спре, все ще намери начин. И аз имам газов пистолет. Никога не съм го вадил, но в подобна ситуация ще го направя. По-добре, отколкото да ми счупи главата някой комплексар селски, а може и да ме убие с такава тръба.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз си имам нож (голяааааааам нож, заклал много прасета) в джоба на шофьорската врата... точно за такива кретени. Мисля, че това със самораправата е една от най-големите кретении... и няма да се посвеня да направя усмивката на кретена който ми посегне - вечна!
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Газов, боен с халостни патрони, лошо, ама мноооого лошо! Нито едното спасява нито другото. Само може да настърви някой малоумник с тръба или нещо друго да си покаже селянията в най-тежките си форми.
                  Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Коментар

Колеги, правите голям OFFTOPIC на темата!!И аз видях репортажа и веднага познах колата!! Успех на колега със всички бюрократични глупости!!!
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Колеги мисля,че вече е достатъчно да обсъждаме тази тема!Кой на кой да вади пистолети и т.н!Това са пълни глупости,само така можеш да си застрашиш живота от едното нищо!Станалото станало,неможе да се върне на зад!Стоян каза,че ще съди ония ........!Ще си получи заслуженото,и другия път ще се замисли дали ще вади тръба или друг предмет и да се прави на МНОГО ГОЛЯМ!Чакат го големи приключения,пък и съм сигурен,че ще му дойде акъла в тъпата му глава!Ако модераторите преценят,нека заключат темата,защото на Стоян не му е много много приятно!Няма лошо,на всички благодарим,който го подкрепиха!Поздрави!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Е добре бе хора, какво е решението според вас в такава ситуация??? Стоиш и чакаш да ти потрошат колата и главата най-вече, пък ако оцелея случайно ще го съдя, така ли? Дано на никой не му се случва, на мен също, но точно при такава ситуация набарам ли си пистолета ще го използвам. И самозащита не е само когато и другия е с пистолет. Кво ако ония излезе с един сатър аз ще съм виновен, че нямам и аз сатър и съм използвал газов пистолет ли? Еми то спред вас всеки ненормалник може да слезе и да те осакати за цял живот и аз трябва да си кротувам. Не, мерси.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                            Е добре бе хора, какво е решението според вас в такава ситуация???....
                            Стараеш се да запазиш самообладание и да не отвръщаш на глупака с глупост! Спокойствие и толерантност! Едва ли някой ще ти скочи хей така, за нищо!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                              style34 написа:
                              Е добре бе хора, какво е решението според вас в такава ситуация???....
                              Стараеш се да запазиш самообладание и да не отвръщаш на глупака с глупост! Спокойствие и толерантност! Едва ли някой ще ти скочи хей така, за нищо!
                              Съгласен. Досега съм успявал. Ама и аз и ти и всеки шофьор знае какви изроди ги има на пътя, така че е възможно за нищо някой да ти посегне. И тогава? Пак казвам - категорично против съм ножове, пистолети и каквато и да е саморазправа, но не мога да стоя и да ме млатят, при положение, че мога да се защитя.

Коментар

style34 написа:
                                Е добре бе хора, какво е решението според вас в такава ситуация???
                                Решението се нарича ’общество’. Вдига се целия форум и се събира пред където трябва да иска обяснение. Впоследствие добре осветен случая се разрешава справедливо и бабанките на третия такъв случай вече знаят че тъй не бива. ’Хаха’ нали? Е затова сме на това дередже.

Коментар

Working...
                                X