spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната дивотия...потрошен Фиат и шофьора му!!!
Collapse
X
-
Humppa
-
u_bo
Humppa написа:spark написа:Нека всички подкрепим ......... да съди тоя до дупка!
Коментар
-
lzisov написа:Бияча е хванат-72 часа задържане ,щяли да му искат постянна мярка ,ама ще видим-бъдете сигурни че ще го пуснат.Така стават нещата в нашата държава.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Колеги колкото и да сме старателни и да караме внимателно такива бабаити ги има под път и над път ... и си мислят че като карат невероятни коли и са безсмъртни самураи ... и мен са ме засичали ... и са бесняли като се засечем в тясна уличка и не може да се разминем и макар че предимството е на наша страна .. онзи нервак слиза да се кара .. да бучи и да псува ... аз какво съм му виновен че жена му пак го държи на сухо ... ама каквото и да правя на мен си го изкарва ... и затова ... едно симпатично пистолетче в джапката и така както слиза да се кара така да пали с 200 и да се маха ... нито има нужда от викове нито от крясъци ... леко загатване на екстрите в колата са достатъчни сигурен съм че малко от вас ще се съгласят с мен ... но и аз като повечето съм кротичак и грам дума не обелвам дори и да съм най - правия на света .. ама има и такива бабаити дето може в градинката до нас да почнат да се заяждат що вървя по тревата и да завадят тръби и щеки разни ... аман .... за такива като тях решението е незабавно ... щото после иди го съди ... иди доказвай ....
Коментар
-
kazan написа:Колеги колкото и да сме старателни и да караме внимателно такива бабаити ги има под път и над път ... и си мислят че като карат невероятни коли и са безсмъртни самураи ... и мен са ме засичали ... и са бесняли като се засечем в тясна уличка и не може да се разминем и макар че предимството е на наша страна .. онзи нервак слиза да се кара .. да бучи и да псува ... аз какво съм му виновен че жена му пак го държи на сухо ... ама каквото и да правя на мен си го изкарва ... и затова ... едно симпатично пистолетче в джапката и така както слиза да се кара така да пали с 200 и да се маха ... нито има нужда от викове нито от крясъци ... леко загатване на екстрите в колата са достатъчни сигурен съм че малко от вас ще се съгласят с мен ... но и аз като повечето съм кротичак и грам дума не обелвам дори и да съм най - правия на света .. ама има и такива бабаити дето може в градинката до нас да почнат да се заяждат що вървя по тревата и да завадят тръби и щеки разни ... аман .... за такива като тях решението е незабавно ... щото после иди го съди ... иди доказвай ....Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
pakumba написа:сааааааааааамо простотии. ама очаквам всеки момент статия- разгневен шофьор слиза да радава правосъдие- посрещат го с куршумРепублика на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
baracuda написа:pakumba написа:сааааааааааамо простотии. ама очаквам всеки момент статия- разгневен шофьор слиза да радава правосъдие- посрещат го с куршумFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колеги... от репортажа останах с впечатлението, че момчето не желае да се показва пред камера, лицето му бе скрито. Така, че стига се се ровили, кой бил! Все едно! Дано и случката е такава, каквато я описва, защото като видях, как си е барнал колата... сигурен съм, че може и той да е нахъсал идиота с "търбъта". Разбира се не оневинявам говедото!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Tornado написа:baracuda написа:pakumba написа:сааааааааааамо простотии. ама очаквам всеки момент статия- разгневен шофьор слиза да радава правосъдие- посрещат го с куршумРепублика на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар