Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната дивотия...потрошен Фиат и шофьора му!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spark написа:
    Нека всички подкрепим .......... да съди тоя до дупка!
    Това е така!Но кретена няма да си вземе поука от съд и присъда! Бой по тиквата на такива!

Коментар

Humppa написа:
      spark написа:
      Нека всички подкрепим ......... да съди тоя до дупка!
      Това е така!Но кретена няма да си вземе поука от съд и присъда! Бой по тиквата на такива!
      тука не съм съгласен. Много повече поука ще си вземе от ефективна присъда отколкото от бой.

Коментар

не трябва всичко с бои да се постигаза т’ва имаме дарсловом за да се разберем
        Mercedes E200 coupe

Коментар

И аз гледах репортажа. Много кофти ситуация. Момчето си криеше лицето. Много интересно какви са обстоятелсвата по този побой. Предполагам, че има нещо или онзи с Пежото е откачалник. Дано да не се потули този случай, както повечето.

Коментар

lzisov написа:
            Бияча е хванат-72 часа задържане ,щяли да му искат постянна мярка ,ама ще видим-бъдете сигурни че ще го пуснат.Така стават нещата в нашата държава.
            момчето каза че ще го съди !! така че дано не му се размине !
            Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
            Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Колеги колкото и да сме старателни и да караме внимателно такива бабаити ги има под път и над път ... и си мислят че като карат невероятни коли и са безсмъртни самураи ... и мен са ме засичали ... и са бесняли като се засечем в тясна уличка и не може да се разминем и макар че предимството е на наша страна .. онзи нервак слиза да се кара .. да бучи и да псува ... аз какво съм му виновен че жена му пак го държи на сухо ... ама каквото и да правя на мен си го изкарва ... и затова ... едно симпатично пистолетче в джапката и така както слиза да се кара така да пали с 200 и да се маха ... нито има нужда от викове нито от крясъци ... леко загатване на екстрите в колата са достатъчни сигурен съм че малко от вас ще се съгласят с мен ... но и аз като повечето съм кротичак и грам дума не обелвам дори и да съм най - правия на света .. ама има и такива бабаити дето може в градинката до нас да почнат да се заяждат що вървя по тревата и да завадят тръби и щеки разни ... аман .... за такива като тях решението е незабавно ... щото после иди го съди ... иди доказвай ....
              Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

kazan написа:
                Колеги колкото и да сме старателни и да караме внимателно такива бабаити ги има под път и над път ... и си мислят че като карат невероятни коли и са безсмъртни самураи ... и мен са ме засичали ... и са бесняли като се засечем в тясна уличка и не може да се разминем и макар че предимството е на наша страна .. онзи нервак слиза да се кара .. да бучи и да псува ... аз какво съм му виновен че жена му пак го държи на сухо ... ама каквото и да правя на мен си го изкарва ... и затова ... едно симпатично пистолетче в джапката и така както слиза да се кара така да пали с 200 и да се маха ... нито има нужда от викове нито от крясъци ... леко загатване на екстрите в колата са достатъчни сигурен съм че малко от вас ще се съгласят с мен ... но и аз като повечето съм кротичак и грам дума не обелвам дори и да съм най - правия на света .. ама има и такива бабаити дето може в градинката до нас да почнат да се заяждат що вървя по тревата и да завадят тръби и щеки разни ... аман .... за такива като тях решението е незабавно ... щото после иди го съди ... иди доказвай ....
                Ами ако бабаита е мутра запасана с малко по-голямо пистолетче и стане белята .. иначе си прав че не си женен за него да му обясняваш кой защо и как и да го превъзпитаваш П.С. Днеска видях пред Кауфланд възроденото зелено JTD, но нямаше как да те изчакам да се запознаем
                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

pakumba написа:
                  сааааааааааамо простотии. ама очаквам всеки момент статия- разгневен шофьор слиза да радава правосъдие- посрещат го с куршум
                  Отговорността да притежаваш късо нарезно оръжие е огромна! Много пъти съм мислил да вадя, само веднъж го направих и осъзнах, че не искам да лежа някакъв дрипав мангал.
                  Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

baracuda написа:
                    pakumba написа:
                    сааааааааааамо простотии. ама очаквам всеки момент статия- разгневен шофьор слиза да радава правосъдие- посрещат го с куршум
                    Отговорността да притежаваш късо нарезно оръжие е огромна! Много пъти съм мислил да вадя, само веднъж го направих и осъзнах, че не искам да лежа някакъв дрипав мангал.
                    Мнооогооо голяма дори и ако го извадиш по добре го използвай защото може да ти го натикат в едно място където ще усетиш колко е хладна стоманата.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги... от репортажа останах с впечатлението, че момчето не желае да се показва пред камера, лицето му бе скрито. Така, че стига се се ровили, кой бил! Все едно! Дано и случката е такава, каквато я описва, защото като видях, как си е барнал колата... сигурен съм, че може и той да е нахъсал идиота с "търбъта". Разбира се не оневинявам говедото!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Tornado написа:
                        baracuda написа:
                        pakumba написа:
                        Мнооогооо голяма дори и ако го извадиш по добре го използвай защото може да ти го натикат в едно място където ще усетиш колко е хладна стоманата.
                        Трябва да си много луд, тъп или да не ти пука за живота ти за да тръгнеш срещу устройство изстрелващо метален къс с 500 метра в секунда. По-добре обаче въобще да не се вади. Аз вече не слизам от колата, който иска да слиза, дори и да е 150 килограма, пунтото ми е 900 кила. Кой мислите, че ще победи.
                        Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Поради нежеланието на Стоян, да се вижда лицето му, изразено в репортажа на БТВ, мисля че е редно и тук да не разгласяваме кой е Стоян и зад кой ник стои. Модераторите ако преценят, да коригират информативните постове.

Коментар

val_mcrae написа:
                            Преди малко го даваха по БТВ новините. Мисля че колегата е от форума, колата съм я виждал.
                            Да колеги,момчето е от форума!Много лошо се е получило!Той ми е приятел!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

КОЛЕГИ ИСКРЕННО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ИЗКАЗАНАТА ПОДКРЕПА!
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                                КОЛЕГИ ИСКРЕННО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ИЗКАЗАНАТА ПОДКРЕПА!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X