Lane Staley, много си прав. Еle, недей така, аз, а може би и никой от тук не е искал да те унижава и обижда, но просто....колегата Lane Staley го е написал останалото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жените и за шофирането...
Collapse
X
-
style34 написа:donnna написа:идва новата 2009 г. - може календарчета да отпечатаме с паметника!!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
phoenix написа:Аре стига се халосвахте вие пък.Не свикнахте ли с изказа на колежката. Нито тя ще се промени нито вие. Има и такива като нея. Пийте иднъ бира или каквото искате и като не ви отърва как мисли я пускайте покрай ушите си. То всяка темастава обречена, когато тя каже нещо, дори и да е права."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:style34 написа:donnna написа:идва новата 2009 г. - може календарчета да отпечатаме с паметника!!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
fihi
Много се извинявам! Без да искам писах от името на жена ми. И двата поста по горе са писани от мен - fihi.Бях решил да не пиша повече в тази тема, но уви не издържах.
Коментар
-
fihi
Lane Staley написа:Irka_fihi написа:style34 написа:donnna написа:идва новата 2009 г. - може календарчета да отпечатаме с паметника!!!!
Коментар
-
Irka_fihi написа:style34 написа:donnna написа:идва новата 2009 г. - може календарчета да отпечатаме с паметника!!!!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Такаааааааа,колеги,явно съм провела правилно инструктажа,щот мъжът ми е пояснил за какво иде реч,ама и аз да си кажа-ако понякога ви се струва,че мненията ми са доста противоречиви,това е не защото страдам от раздвоение на личността,а защото мъжът ми забравя да смени моя акаунт с неговия,като влезе във форума.То за по-наблюдателните сигурно вече е станало ясно,че някак си е нелогично жена да пише за себе си в мъжки род,освен ако няма особени намерения..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Lane Staley написа:Ele не излизай с позата на неразбран пророк. Разбери, това че цитираш точно закона, не означава, че винаги си права. В правото има едно нещо наречено "духът на закона" и то понякога е различно от "буквата на закона". Ти си се вкопчила в буквата и подобно на малко дете тропаш и ревеш, че си права. Аз не спазвам сляпо закона, понякога го нарушавам, но винаги съм готов да си понеса наказанието. Ти обаче се изкарваш по-католик и от Папата. Май съм ти казвал - Прекален светец и богу не е драг. Изкарваш се велик шофьор, защитаваш закона, но роптаеш срещу включените фарове? Сблъсквал съм се със смъртта, мой приятел загина в катастрофа в Дания преди 3 месеца. Не ми се спори с теб, няма да седна да рева, ако не се налага да чета назидателните ти, високопарни и изпълнени със самодоволство коментари, но ти си част от колорита на форума и е добре да пишеш. Но и да мислиш преди това.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
donnna написа:Irka_fihi написа:ОФФФФФФФФФ,оффффффф,оффффффф!Чудя се откъде да започна,че не съм шофьор (още не съм си взела градското),но това не ми пречи да имам поглед върху нещата и съответно-мнение.Да сложиш всички жени под общ знаменател че са лоши шофьори,е все едно да кажеш,че всички мъже са идиоти!Виждала съм ги секви.И за оная гювендия,дето я даваха по новините,две мнения няма (с кеф да й отвъртиш един),но че има жени шофьори,които слагат в малкия си джоб много мъже такива,простоооо...айде нема нужда.Моем да си говорим до сабаале,ама има ли смисъл?!?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
donnna написа:Irka_fihi написа:ОФФФФФФФФФ,оффффффф,оффффффф!Чудя се откъде да започна,че не съм шофьор (още не съм си взела градското),но това не ми пречи да имам поглед върху нещата и съответно-мнение.Да сложиш всички жени под общ знаменател че са лоши шофьори,е все едно да кажеш,че всички мъже са идиоти!Виждала съм ги секви.И за оная гювендия,дето я даваха по новините,две мнения няма (с кеф да й отвъртиш един),но че има жени шофьори,които слагат в малкия си джоб много мъже такива,простоооо...айде нема нужда.Моем да си говорим до сабаале,ама има ли смисъл?!?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар