ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жените и за шофирането...
Collapse
X
-
фиатче Браво 2.0
-
ele, ти никога ли не си превишавала скоростта? Ама никога? Помисли добре преди да отговориш, щото не го вярвам това. Не знам как е във Варна, но в София за 15 км на ден , ако няма задръстване карам с превишена скорост редовно, както и останалите 1000000+ коли.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:peho написа:ele,карам си аз в най-лява лента със 70 (толкова било ограничението на този път) в средната карат по-бавно,а в дясната се движат автобуси на градският транспорт.Пред мен обаче виждам че движението забавя скорост,а дясната лента до мен е свободна,според теб какво правим всички,намаляме и започваме да си кретаме в лявата лента и да правим задръстване,понеже не можем да изпреварим тези в лявата лента като преминем в свободната дясна,защото според тебе това е забранено от закона.
Коментар
-
Един шофьор се познава доколко е шофьор по това дали знае и може да пази другите и себе си, не колко може да натиска педала, нито колко бързо може да изпреварва и да върти геврека. Щото тези 3 неща ги може всеки, включително и 8-10-годишни деца, дето ги даваха това лято.ele, ти никога ли не си превишавала скоростта? Ама никога?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ici написа:Oф, значи досега си мислих, че съм навъртял към 20 000км в една от най-цивилизованите държави в Европа, пък то сега ще се окаже че не е цивилизована щот примерно дясната лента се движи по-бързо от лявата в някой случаиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Lane Staley написа:Колега Style34, съгласен ли си да започнем набиране на средства за всигането на паметник на най-примерния шофьор в републиката?Колежке ele, би ли позирала на един познат за да може да нахвърля идеи за паметника?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ааааа не е подигравка. И аз го обмислям това. Все пак най-примерния и добър и професионален шофьор в републиката трябва да се знае и да дава пример, на нас глупавите, самонадеяни и неспазващи закона псевдошофьори. Подкрепям, колега, с две ръце.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
то паметник хубаво, ама къде ще го сложим?!??? в София ли, във Варна ли... на прохода Шлипка ли... аз викам паметника да е мобилен и да се мести от гред на град, от село на село, от паланка на паланка и да дава пример на недобросъвестния български шофьорFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ами да ама след като го оставим в началото във Варна примерно, после като искаме да го преместим варненци няма да ни позволят да им вземем най-ценното, което имат и ще стане гражданска война... Направо не знам. Колеги, помагайте - става дума за националното богатство....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Уместен въпрос. А и колежката нямаше ли някаква връзка със Стара Загора? Може и там да я искат. Да стане като с Омир - 7 града ще се карат за нея. Наистина е добре да огледаме идеята от всички страни, че да не пламне гражданска война Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Може да наемем няколко билборда? Сега е криза, рекламодателите се оттеглят, цените на рекламните площи падат... Ще набележим няколко горещи точки и там наемаме билбордове?Отворени сме и за други предложения.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колеги, скъпи съмишленици, нима е от значение колко ще ни струват 100-200 билборда, след като каузата ни е толкова чиста и благородна??? Ще дам и последния си залък, за да дадем това съкровище на целукупния български народ. Така хората ще разберат, че има човек, по-достоен от най-достойните, който с гордост може да сравним с Левски, Ботев и т.н. ele,The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар