Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жените и за шофирането...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моята жена кара кола, при това доста добре. По принцип по темата може много да се спори и по-скоро е безсмислено да се твърди кой е по-добър шофьор жени/мъже.Истината е, че неук е ненаучения шофьор, който е без стаж. Ако жените можеха да си купуват коли на равно с мъжете и ги карат наравно брой часове, нещата ще са еднакъв брой тъпаци и тъпачки(щото такива си има колкото и километри да минат) и еднакакъв брой добри и толерантни шофьори. Всичко опира малко или много и до обща култура. Никога не псувам и викам в колата!!! ИИИИИ само не казвайте, че всички мъже са цветя за мирисане.... ама от толкова некадърници чак ми се повдига, дето са по улиците. Сега никой не учи младите шофьори на полигон, паркиране и такива неща и това се вижда, като почнат да се учат да паркират по улиците.... Просто мъжете са ПО-ГОЛЯМАТА част от хората зад кормилото и за това и има по-голям брой мъже които карат добре заради стажа си(както и по-голям брой идиоти).
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Princo написа:
      С риск да бъда ленчуван На жена ПАРИ и КОЛА - НЕ !Нито внимание проявяват някфо ... естествено не всички са невнимателни ... но по-голямата част !
      Те жените сами вече си изкарват парите и си купуват колите.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аха, а доста вземат и на лизинг, ама оня другия...хмм..лизинг.

Коментар

Огромен процент от жените шофьорки нямат пространствено мислене и начин за възприемане на околните предмети...това го имаше някъде научно установено. И на свой гръб съм го разбирал,за щастие без последици ... за сега! Ето един простичък експеримент: попитайте една жена къде е ляво и съответно дясно...ще има дълга пауза преди да ... сгреши!!!
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

За повечето жени посоките на света са - напред, назад и ... натам.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Jimy написа:
              Огромен процент от жените шофьорки нямат пространствено мислене и начин за възприемане на околните предмети...това го имаше някъде научно установено. И на свой гръб съм го разбирал,за щастие без последици ... за сега! Ето един простичък експеримент: попитайте една жена къде е ляво и съответно дясно...ще има дълга пауза преди да ... сгреши!!!
              какво общо има карането с бързината с която ще се справиш с това, кое е ляво и кое - дясно? Този проблем се появява, когато в колата някой дава наставления, което, за мен, е изключително опасно. Един шофьор трябва да знае началната и крайната точка на пътуването, и да има знае, или да има идея, от къде да мине. Много мразя когато карам, някой в колата да започне да ме ръга: дай наляво, дай надясно. АКо нямаш поне идея от къде да минеш, обикновено се оказваш в патова ситуация и много хора панически спират някъде-си, създавайки предпоставки за ПТП. Всички, които се возят в колата ми са добре тренирани да си мълчат. Ако пътувам и незнам пътя, и изпусна отклонението или кръстовището - продължавам, докато мога да спра или завия безопасно.

Коментар

ls1 написа:
                Аха, а доста вземат и на лизинг, ама оня другия...хмм..лизинг.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

jenshen73 написа:
                  За повечето жени посоките на света са - напред, назад и ... натам.
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ele написа:
                    ... Много мразя когато карам, някой в колата да започне да ме ръга: дай наляво, дай надясно. ...
                    Това е най-неприятното за един шофьор и много опасно също. Но примера ,който поднесох е много мъничък ,но пък достатъчно добре илюстрира неориентираната психика на жената. На огромен процент от тях. Вичко на всичко познавам една перфектна шофьорка,но тя пък си е по-мъжкарана...не ме разбирайте погрешно,перфектна мадама ,но си кара като пич! Забелязъл съм,че жените в дадена ситуация просто оставят нещата да се случат, даже коментират какво ще направят...ама не го правят и джаста праста.

Коментар

айде стига с тоя оф топик!!!темата е - карат ли жените по чехли и на токчета /с чорапогащи и жартиери / и така да създават предпоставки за ПТП или с удобни обувки.. п.п. Еле-то нищо не спомена по въпроса....
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                        айде стига с тоя оф топик!!!темата е - карат ли жените по чехли и на токчета /с чорапогащи и жартиери / и така да създават предпоставки за ПТП или с удобни обувки.. п.п. Еле-то нищо не спомена по въпроса....
                        Ми освен да тръгнем да надничаме по колите, за да видим с какви обувки карат жените или да започнем да ги дебнем.... няма друг начин да отговорим на този въпрос.Колкото за мен -по принцип карам боса. Ако съм със спортни обувки, но от плат, с тънка подметка и ако не е мокро - карам с тях. Иначе ако има кожа, се пречупва гадно... затова си нося един чифт чорапи - нахлузвам ги и тъй....

Коментар

Колкото за мен -по принцип карам боса. Ако съм със спортни обувки, но от плат, с тънка подметка и ако не е мокро - карам с тях. Иначе ако има кожа, се пречупва гадно... затова си нося един чифт чорапи - нахлузвам ги и тъй....
                          знаех си аз, че ти си друга бира.... чувствителна си много... и затова караш боса - да чувстваш педалите... п.п. Абе оня педал от Биг Брадър 4 как се казваше....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                            Колкото за мен -по принцип карам боса. Ако съм със спортни обувки, но от плат, с тънка подметка и ако не е мокро - карам с тях. Иначе ако има кожа, се пречупва гадно... затова си нося един чифт чорапи - нахлузвам ги и тъй....
                            знаех си аз, че ти си друга бира.... чувствителна си много... и затова караш боса - да чувстваш педалите... п.п. Абе оня педал от Биг Брадър 4 как се казваше....
                            Какво лошо има да караш бос? ТЪкмо не си повреждаш и обувките - знаеш ли какъв зор е да пречупиш ботуш? Да не говорим, че с българското качество, подметките се пукат много бързо. Педалът какво общо има с темата или ще даваме на оффтопик... освен ако не искаш да го натиснеш

Коментар

Това с босите крачета е несериозно! Зимата с шушони требва да си! Баси ама така няма да се търка и гумата на педалчетата...

Коментар

Jimy написа:
                                Това с босите крачета е несериозно! Зимата с шушони требва да си! Баси ама така няма да се търка и гумата на педалчетата...
                                Що да е несериозно? Нали има парно в тая кола, пък и бос не значи бос, а с чорапи, когато се налага. Иначе е много удобно .... и все съм се чудила как хората си изтъркват гумичките на педалите... пък то било от обувките

Коментар

Working...
                                X