Моята жена кара кола, при това доста добре. По принцип по темата може много да се спори и по-скоро е безсмислено да се твърди кой е по-добър шофьор жени/мъже.Истината е, че неук е ненаучения шофьор, който е без стаж. Ако жените можеха да си купуват коли на равно с мъжете и ги карат наравно брой часове, нещата ще са еднакъв брой тъпаци и тъпачки(щото такива си има колкото и километри да минат) и еднакакъв брой добри и толерантни шофьори. Всичко опира малко или много и до обща култура. Никога не псувам и викам в колата!!! ИИИИИ само не казвайте, че всички мъже са цветя за мирисане.... ама от толкова некадърници чак ми се повдига, дето са по улиците. Сега никой не учи младите шофьори на полигон, паркиране и такива неща и това се вижда, като почнат да се учат да паркират по улиците.... Просто мъжете са ПО-ГОЛЯМАТА част от хората зад кормилото и за това и има по-голям брой мъже които карат добре заради стажа си(както и по-голям брой идиоти).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жените и за шофирането...
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Princo написа:С риск да бъда ленчуван На жена ПАРИ и КОЛА - НЕ !Нито внимание проявяват някфо ... естествено не всички са невнимателни ... но по-голямата част !Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Огромен процент от жените шофьорки нямат пространствено мислене и начин за възприемане на околните предмети...това го имаше някъде научно установено. И на свой гръб съм го разбирал,за щастие без последици ... за сега! Ето един простичък експеримент: попитайте една жена къде е ляво и съответно дясно...ще има дълга пауза преди да ... сгреши!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
За повечето жени посоките на света са - напред, назад и ... натам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Jimy написа:Огромен процент от жените шофьорки нямат пространствено мислене и начин за възприемане на околните предмети...това го имаше някъде научно установено. И на свой гръб съм го разбирал,за щастие без последици ... за сега! Ето един простичък експеримент: попитайте една жена къде е ляво и съответно дясно...ще има дълга пауза преди да ... сгреши!!!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:... Много мразя когато карам, някой в колата да започне да ме ръга: дай наляво, дай надясно. ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
айде стига с тоя оф топик!!!темата е - карат ли жените по чехли и на токчета /с чорапогащи и жартиери / и така да създават предпоставки за ПТП или с удобни обувки.. п.п. Еле-то нищо не спомена по въпроса....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:айде стига с тоя оф топик!!!темата е - карат ли жените по чехли и на токчета /с чорапогащи и жартиери / и така да създават предпоставки за ПТП или с удобни обувки.. п.п. Еле-то нищо не спомена по въпроса....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Колкото за мен -по принцип карам боса. Ако съм със спортни обувки, но от плат, с тънка подметка и ако не е мокро - карам с тях. Иначе ако има кожа, се пречупва гадно... затова си нося един чифт чорапи - нахлузвам ги и тъй....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Колкото за мен -по принцип карам боса. Ако съм със спортни обувки, но от плат, с тънка подметка и ако не е мокро - карам с тях. Иначе ако има кожа, се пречупва гадно... затова си нося един чифт чорапи - нахлузвам ги и тъй....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Това с босите крачета е несериозно! Зимата с шушони требва да си! Баси ама така няма да се търка и гумата на педалчетата...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
Jimy написа:Това с босите крачета е несериозно! Зимата с шушони требва да си! Баси ама така няма да се търка и гумата на педалчетата...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар