donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жените и за шофирането...
Collapse
X
-
Аре стига се халосвахте вие пък.Не свикнахте ли с изказа на колежката. Нито тя ще се промени нито вие. Има и такива като нея. Пийте иднъ бира или каквото искате и като не ви отърва как мисли я пускайте покрай ушите си. То всяка темастава обречена, когато тя каже нещо, дори и да е права.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Аре стига се халосвахте вие пък.Не свикнахте ли с изказа на колежката. Нито тя ще се промени нито вие. Има и такива като нея. Пийте иднъ бира или каквото искате и като не ви отърва как мисли я пускайте покрай ушите си. То всяка темастава обречена, когато тя каже нещо, дори и да е права.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
айде и от мен малко спам.Модератор съм под прикритие... поне така ми казаха - модератор на модераторите... и .. абе сложно е.И аз отивам за бира. ХауСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ele написа:peho написа:ele,карам си аз в най-лява лента със 70 (толкова било ограничението на този път) в средната карат по-бавно,а в дясната се движат автобуси на градският транспорт.Пред мен обаче виждам че движението забавя скорост,а дясната лента до мен е свободна,според теб какво правим всички,намаляме и започваме да си кретаме в лявата лента и да правим задръстване,понеже не можем да изпреварим тези в лявата лента като преминем в свободната дясна,защото според тебе това е забранено от закона.
Коментар
-
ОФФФФФФФФФ,оффффффф,оффффффф!Чудя се откъде да започна,че не съм шофьор (още не съм си взела градското),но това не ми пречи да имам поглед върху нещата и съответно-мнение.Да сложиш всички жени под общ знаменател че са лоши шофьори,е все едно да кажеш,че всички мъже са идиоти!Виждала съм ги секви.И за оная гювендия,дето я даваха по новините,две мнения няма (с кеф да й отвъртиш един),но че има жени шофьори,които слагат в малкия си джоб много мъже такива,простоооо...айде нема нужда.Моем да си говорим до сабаале,ама има ли смисъл?!?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:ОФФФФФФФФФ,оффффффф,оффффффф!Чудя се откъде да започна,че не съм шофьор (още не съм си взела градското),но това не ми пречи да имам поглед върху нещата и съответно-мнение.Да сложиш всички жени под общ знаменател че са лоши шофьори,е все едно да кажеш,че всички мъже са идиоти!Виждала съм ги секви.И за оная гювендия,дето я даваха по новините,две мнения няма (с кеф да й отвъртиш един),но че има жени шофьори,които слагат в малкия си джоб много мъже такива,простоооо...айде нема нужда.Моем да си говорим до сабаале,ама има ли смисъл?!?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
peho написа:Хайде сега понеже ти си винаги много стриктна до последната буква във всяко едно отношение да видим какво става тук в твоето изказване.1.Къде в изказването си съм споменал че навлизам в лентата на автобусите?2.Ти познаваш ли ме че така уверено твърдиш,че съм тарикат? (между другото някъде да съм те обидил в моето изказване? )3.Кой закон или член на закон ми забранява да сменя лентата за движение,особенно пък както съм споменал да премина от най-лява в средна лента,която е празна и да се движа с по-висока скорост от автомобилите движещи се в лявата на мен лента?Обърни внимание че съм посочил със 70 км/h каквото е ограничението на скоростта на този път.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Малко да сменим темата: днес видях учебна кола, учещ се шофьор - жена и инструктор - жена.Пази Боже - жена да учи жена да кара...Иначе Ирка е права, че има жени дето карат мъжката, но и обратното е вярно, че има мъже, които карат като ... жени.Лошото е, че жените, шофиращи като мъже са мнооооого малко.
Коментар
-
Ele не излизай с позата на неразбран пророк. Разбери, това че цитираш точно закона, не означава, че винаги си права. В правото има едно нещо наречено "духът на закона" и то понякога е различно от "буквата на закона". Ти си се вкопчила в буквата и подобно на малко дете тропаш и ревеш, че си права. Аз не спазвам сляпо закона, понякога го нарушавам, но винаги съм готов да си понеса наказанието. Ти обаче се изкарваш по-католик и от Папата. Май съм ти казвал - Прекален светец и богу не е драг. Изкарваш се велик шофьор, защитаваш закона, но роптаеш срещу включените фарове? Сблъсквал съм се със смъртта, мой приятел загина в катастрофа в Дания преди 3 месеца. Не ми се спори с теб, няма да седна да рева, ако не се налага да чета назидателните ти, високопарни и изпълнени със самодоволство коментари, но ти си част от колорита на форума и е добре да пишеш. Но и да мислиш преди това.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар