немога да разбера какво толкова не разбирате на закона? Ясно е дефинирано как се извършва изпреварването - от ляво. Ако няма място отляво, ще се влачиш докато се освободи мястото. По тази логика - слагаш едни пружини и подскачаш, и изпреварваш отгоре... пак е изпреварване нали? Що не го правите???? А трамваите са друга ракия... тях не ги намесвайте.Мисля, че трябва да изкарате един изпит, за да прочетете закона изцяло, не отделни параграфчета, и да ви стане ясно какво точно пише в него. например четох едни обсъждания на пешеходна пътека... където пешеходците не били с предимство... дрън дрън... всяко продължение на тротоара или банкета върху платното за движение, обозначено или не с пътна маркировка е пешеходна пътека... а на пешеходна пътека пешеходецът е с предимство....Айде идете да прочетете закона
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жените и за шофирането...
Collapse
X
-
За пешеходните пътеки - незнам такава на която пешеходеца да няма предимство. Спираш, чакаш. Точка. Не ме интересува колко бързаш, с колко си се движил, че ако дадеш газ ще се шмугнеш, че пешеходеца е баба която ще пресича бавно. Това е едно от най-належащите неща за промяна в манталитета на българския шофьор. Спомняте ли си едно време като първолаци как ходехме сами на училище? А сега ако не спреш пред вратата на даскалото да го оставиш трепериш някой тъпак да не го отнесе.С бързането спестявате за цял ден половин час (не повече!) - а потрошавате нерви като за три.
Коментар
-
ele написа:немога да разбера какво толкова не разбирате на закона? Ясно е дефинирано как се извършва изпреварването - от ляво. Ако няма място отляво, ще се влачиш докато се освободи мястото. Мисля, че трябва да изкарате един изпит, за да прочетете закона изцяло, не отделни параграфчета, и да ви стане ясно какво точно пише в него. Айде идете да прочетете закона
Коментар
-
ele написа:немога да разбера какво толкова не разбирате на закона? Ясно е дефинирано как се извършва изпреварването - от ляво. Ако няма място отляво, ще се влачиш докато се освободи мястото. По тази логика - слагаш едни пружини и подскачаш, и изпреварваш отгоре... пак е изпреварване нали? Що не го правите???? А трамваите са друга ракия... тях не ги намесвайте.Мисля, че трябва да изкарате един изпит, за да прочетете закона изцяло, не отделни параграфчета, и да ви стане ясно какво точно пише в него. например четох едни обсъждания на пешеходна пътека... където пешеходците не били с предимство... дрън дрън... всяко продължение на тротоара или банкета върху платното за движение, обозначено или не с пътна маркировка е пешеходна пътека... а на пешеходна пътека пешеходецът е с предимство....Айде идете да прочетете законаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Човек, като ви чете писанията, му става пределно ясно защо в нормалните държави карането на кола е удоволствие, а в България не е. Но в другите държави, ако има ограничение 50 посредата в нищото, то се спазва, а законите не се тълкуват според на кой както му отърва.Пределно ясно е, че не можете да оборите това, което казвам, затова ми предлагате мъжките удължения и започвате да ме обиждате, което само по себе си говори много. А и аз не ви дразня- вие се дразните, щото не търпите критика, нито някой да е на различно мнение и да има свои виждания за нещата, особено ако това е жена. Да проста съм, щом искате да е така, както казах - ако искам да знам какво мислят хората за мен, има кой да попитам. До тогава - дръжте един кат дрехи в гардероба, за всеки случай.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:style34 написа:Бла, бла, бла Ние си те обичаме все пак, нали манджата с мерудия е по-хубава... :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Колега peho така както си предстваил ситуацията, мисля че не отговаря на цитирания текст от закона за изпреварване. В случая мисля че се заобикаля. Иначе изпреварването на кръстовище е забранено ред.: май беше само на равнозначи пътища ? От известно време насам сте се захванали с колежката ele, и в някои теми откровено се заяждате с нея, дори когато е права. Защо така се получава?
Коментар
-
ogi28b написа:От известно време насам сте се захванали с колежката ele, и в някои теми откровено се заяждате с нея, дори когато е права. Защо така се получава?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Прочети и компетентното мнение за Бербатов и ще разбереш То не винаги е достатъчно само да си прав. Трябва и малко такт.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele,карам си аз в най-лява лента със 70 (толкова било ограничението на този път) в средната карат по-бавно,а в дясната се движат автобуси на градският транспорт.Пред мен обаче виждам че движението забавя скорост,а дясната лента до мен е свободна,според теб какво правим всички,намаляме и започваме да си кретаме в лявата лента и да правим задръстване,понеже не можем да изпреварим тези в лявата лента като преминем в свободната дясна,защото според тебе това е забранено от закона.
Коментар
-
peho написа:ele,карам си аз в най-лява лента със 70 (толкова било ограничението на този път) в средната карат по-бавно,а в дясната се движат автобуси на градският транспорт.Пред мен обаче виждам че движението забавя скорост,а дясната лента до мен е свободна,според теб какво правим всички,намаляме и започваме да си кретаме в лявата лента и да правим задръстване,понеже не можем да изпреварим тези в лявата лента като преминем в свободната дясна,защото според тебе това е забранено от закона.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар