Не са само жените зле, познавам и много колеги които имат шофирането за някаква игра, ’ А за какво да го чета тоя правилник, аз научих всичките въпроси и така .. ’ . Друг е въпроса, че повечето жени водачи, нямат никаква концентрация, но не ги и бърка, което е най-гадното ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жените и за шофирането...
Collapse
X
-
crush написа:ele написа:crush написа:Тотално отричам жената като шофьор кой каквото ще да ми доказва, в обратното не може да ме убеди. Тъкмо сега се прибирам, трябваше да свърша малко работа и много бързах с колата... В трите ленти три жени карат една до друга! Присветквам на едната да се мръдне - бързам все пак... А тя - показва ми среден пръст... Никакво разбирателство значи и никаква колегиалност... А както се бях изнервил ако я бях хванал на светофара със съгурност щеше да има скандали. Това е висша форма наглост ! Добре, че ми избяга и ме хвана червеното... Много бързи били тия Пунто HGT...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
crush написа:Моли се да не ти се случва нещо много важно и да бързаш, защото аз ако съм пред теб няма да се мръдна... Ти си поредния ми пример за наглост, че и неоправдана!
Коментар
-
crush написа:ele написа:crush написа:Тотално отричам жената като шофьор кой каквото ще да ми доказва, в обратното не може да ме убеди. Тъкмо сега се прибирам, трябваше да свърша малко работа и много бързах с колата... В трите ленти три жени карат една до друга! Присветквам на едната да се мръдне - бързам все пак... А тя - показва ми среден пръст... Никакво разбирателство значи и никаква колегиалност... А както се бях изнервил ако я бях хванал на светофара със съгурност щеше да има скандали. Това е висша форма наглост ! Добре, че ми избяга и ме хвана червеното... Много бързи били тия Пунто HGT...Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Горепосочените жени могат да избират в коя лента да се движат, без значение, като се съобразяват с пътната маркировка, а при липса на такава - сами да определят лентите, според ширината на пътното платно, и необходимото странично разстояние необходимо за безопасно изпреварване или разминаване. Освен в крайната лява лента, ако не могат да развият максимално допустимата скорост за този пътен участък.Хора, избийте си от главата това, че в града трябва да се движиш задължително вдясно. Една, 2, 3, 5 ленти - движиш се в която искаш!
Коментар
-
ogi28b написа:Горепосочените жени могат да избират в коя лента да се движат, без значение, като се съобразяват с пътната маркировка, а при липса на такава - сами да определят лентите, според ширината на пътното платно, и необходимото странично разстояние необходимо за безопасно изпреварване или разминаване. Освен в крайната лява лента, ако не могат да развият максимално допустимата скорост за този пътен участък.Хора, избийте си от главата това, че в града трябва да се движиш задължително вдясно. Една, 2, 3, 5 ленти - движиш се в която искаш!Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:Ако не беше светнало зелено, както съм пред камерите щях да го наредя . Та и аз съм на него принцип, защото тако го пише в правилника, но като видя че някой се набира отзад, няма откъде да мине и ме дразни и застрашава безопастността ми, съм склонен да го пусна да си чупи тикфата по улиците ..
Коментар
-
Да се изкажа и аз по темата:1. Скоро си купих нови обувчици, но за съжаление на следващия ден установих, че не мога да карам с тях и съответно на всяко следващо излизане от вкъщи с тях си вземах и една чанта, в която си нося други, удобни за шофиране обувки.2. И ПРЕСТАНЕТЕ уважаеми колеги да плюете жените шофьори. Не говоря конкретно за себе си, но има дами които могат да сложат по- голямата част от вас мъжете, които се пишете безгрешни в малкия си джоб. Естесвено и аз не отричам, че много жени не могат да карат. Доста често по пътищата и аз използвам възклицанието "уф то било жена". Съгласете се, че има има и мъже които не стават за шофьори (аз поне познавам доста). Разликата обаче при мъжете и жените е, че вие никога не си признавате "сбърках" или не мога да карам. А да не говорим колко от вас като пият по някоя и друга ракия хвърлат ключовете на жените си (иначе не ставали). Между другото по въпроса за лявата лента за движение- и аз карам там, но само когато дясната е заета с по бавно движещи се от мен.... и не се влача защото по принцип мразя да се влача, ако ми се разхожда излизам пеша.
Коментар
-
ogi28b написа:crush написа:Моли се да не ти се случва нещо много важно и да бързаш, защото аз ако съм пред теб няма да се мръдна... Ти си поредния ми пример за наглост, че и неоправдана!Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Тази тема за правотата заприлича на София и провинцията... Бил съм си прав за себе си... Еле, няма да спорим или да се караме - случва се да трябва да бързаш и да изникне мигновено тази ситуация. И да 5 минути днеска ми бяха от значение. Добре, че си свърших работата... Колкото до протестирането стил "няма да се мръдна пък" направо си е детска история. Та някой катобърза пусни го...какво се правите на люлински шокелета...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
westdogg написа:Аз пък на такива като теб най-много обичам да им се лепна птътно отзад и да им дишам плътно зад врата без да присветвам и без да ги заобикалям. Естествено крака ми е в готовнот да настъпи спирачката в случай ,че бавнодвижещия се опита да ми ковне спирачки. Дали щеше да ти е по-приятно СУВА да кара на 2м зад теб и да те изкьорави с високите си фарове?
Коментар
-
ogi28b написа:westdogg написа:Аз пък на такива като теб най-много обичам да им се лепна птътно отзад и да им дишам плътно зад врата без да присветвам и без да ги заобикалям. Естествено крака ми е в готовнот да настъпи спирачката в случай ,че бавнодвижещия се опита да ми ковне спирачки. Дали щеше да ти е по-приятно СУВА да кара на 2м зад теб и да те изкьорави с високите си фарове?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:защото ефекта на мръсната газ е последван от ускорение от твоя страна
Коментар
-
fihi
ogi28b написа:Горепосочените жени могат да избират в коя лента да се движат, без значение, като се съобразяват с пътната маркировка, а при липса на такава - сами да определят лентите, според ширината на пътното платно, и необходимото странично разстояние необходимо за безопасно изпреварване или разминаване. Освен в крайната лява лента, ако не могат да развият максимално допустимата скорост за този пътен участък.Хора, избийте си от главата това, че в града трябва да се движиш задължително вдясно. Една, 2, 3, 5 ленти - движиш се в която искаш!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар