Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайе ми гуми моля-купих си

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купих си гумите са вредерштаин снотрак3-наи добрата зимна гума 175/65 R14 от тестовете на ADAC има отстъпка 10% в център за гуми Европа в София.цена 118лв с отстъпката 106лв на гума.Отстъпката я зимаш като влезнеш в сайта на гумаджииниците и пратиш запитване за цената съутветно те ти връщат отговор на посочения от вас имеил попълнен в графата на сайта в кйто го пише и този код с кода зимаш отстъпката.СГА ЧКАМЕ ПУХКАВИЯ СНЕЖЕЦ ТА ДА ТЕСТВАМЕ ГУМЕТАТАwww.gumi-europa.com
    Прикачени файлове
    Пунто 1.2 75 94г климатик SX

Коментар

Перфектният избор :D
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Айде и аз да е похваля, че си купих зимни гуми. Много ми харесват Yokohama F601.
        Прикачени файлове
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Аз купих за зимата "SEMPERIT SPEED-GRIP" 185/65R15 - най-вероятно утре ще монтирам
          Прикачени файлове

Коментар

Аз днес минах през бокса за смяна на гумите! Събухме летните Пирелита и обухме Gislaved - Euro Frost 3! Чакам и аз снега! Само да кажа - бати гумите, бати джантите - не ме питайте от къде съм минавал и през какви трапове (това за миналата зима) - откакто ги бях свалил след срещата на Арбанаси - днес ги пробвах на баланс-машината - никаква кривина, никакъв дисбаланс - 0 - 0 отчете и спадане на налягането 0,4 бара (напомпани с азот)! Това от април до сега! Говорете на гумаджията за гуми!

Коментар

///// написа:
              Аз днес минах през бокса за смяна на гумите! Събухме летните Пирелита и обухме Gislaved - Euro Frost 3! Чакам и аз снега! Само да кажа - бати гумите, бати джантите - не ме питайте от къде съм минавал и през какви трапове (това за миналата зима) - откакто ги бях свалил след срещата на Арбанаси - днес ги пробвах на баланс-машината - никаква кривина, никакъв дисбаланс - 0 - 0 отчете и спадане на налягането 0,4 бара (напомпани с азот)! Това от април до сега! Говорете на гумаджията за гуми!
              Аз моите ги сложих отдавна.И аз съм с Gislawed и съм доволен от тях .Другата зима сигурно ще пробвам вредещайнките :D
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
              X