Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайе ми гуми моля-купих си

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайе ми гуми моля-купих си

Доиде зима и трябва да се взимат гуми няма как,замисълит ми е следния да сложа отпред чисто нови а за отзад имам едни всесезонки те са 175/65/14 и предните мисля да са с такъв размер но нови зимни та моля за ваште мнения за зимни гуми,марка модел цена а и параметри.Мерси предварително.пс:ако темата не е за този раздел от форума нека модераторите я преместят.
    Пунто 1.2 75 94г климатик SX

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...highlight=adac
    brava 1.6_v16 elx

Коментар

с риск да ме пребият с камъни... трета зима ще карам с едни Корморан 175/70 R 13 и съм много доволен... верно не са Мишелин или Гудиър ама бяха 56 лева бройката
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Миналия декември си взех едни Дебица Фриго 2, размера беше 185/60/14, по 83 лв. на бройка. (от Мотоексперт)Доволен съм, щом се прибрах от Пампорово баш на 2-ри януари
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

BFGoodRich WinterGвиж ги в профила ми ...с такива съм от миналата зима и ти казвам никакъв проблемсупер са !110 лв. беше парчето..ся може и да са падналино съм само с 2 за отпреде и си мисля дали да си зимам още 2 за одзаде...сложи такива и ще останеш доволен гарантирам175/65/14
          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
          http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

А за масло нещо... интересува ли те? :D
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Препоръчайе ми гуми моля

zaxaxa написа:
              пс:ако темата не е за този раздел от форума нека модераторите я преместят.
              Колега, раздела е ОК.Обаче по този въпрос е изписано толкова много, че вече се замислям за отварането на отделен раздел, например:"Гуми,Масла,Термостати и Антифризи"Тогава ще я местим :D Сега сериозно, ползвай търсачката.Твоя въпрос си задава почти всеки, отделил някакви пари за гума.
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

donnna написа:
                с риск да ме пребият с камъни... трета зима ще карам с едни Корморан 175/70 R 13 и съм много доволен... верно не са Мишелин или Гудиър ама бяха 56 лева бройката
                и аз мисля сега да си взема Корморан 180/65 R14 един приятел ми ги дава с отсъпка на 60лв бройката и съм решил да си взема 4.Искам да си сменя обаче джантите защото са алуминиеви и ми казаха,че ще се съсипят през зимата.За сега обаче немога да намеря джанти за Фиат Брава,а и малко се притесняват да не попадна на някой боклук.Не съм купувал джанти до сега и незнам какво да гледам.
                FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.

Коментар

аз съм с Debica Frigo 2 - купих ги по 94 лв. миналата година и бих казал, че съм много доволен! Препоръчвам ги! Добър компромис между цена и качество.
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Esper написа:
                    zaxaxa написа:
                    пс:ако темата не е за този раздел от форума нека модераторите я преместят.
                    Колега, раздела е ОК.Обаче по този въпрос е изписано толкова много, че вече се замислям за отварането на отделен раздел, например:"Гуми,Масла,Термостати и Антифризи"Тогава ще я местим :D Сега сериозно, ползвай търсачката.Твоя въпрос си задава почти всеки, отделил някакви пари за гума.
                    Пак ще е много общо. Трябва за всеки модел на ФИАТ да има отделен раздел и в него отделна тема за всяка една част и консуматив
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Vladim написа:
                      А за масло нещо... интересува ли те? :D
                      масалцето... айде почвайте и за него ОТНОВО.Май наистина трябва да има раздел ТЕРМОСТАТ, МАСЛО И ГУМИ
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Esper написа:
                        "Гуми,Масла,Термостати и Антифризи"
                        А защо не, наистина..!?
                        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Почвам да броя колко теми за гуми ще се пуснат до зимата Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 А някой не го ли интересува как да си свали радиото на Брава,Браво,Марея Не сериозно наистина ще е добре да се направи такава секция за масла,гуми и тем подобни Yellow_Flash_Colorz_PDT_01А дотогава ... http://forum.fiat-bg.org/search.php
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

branko_d написа:
                            donnna написа:
                            и аз мисля сега да си взема Корморан 180/65 R14 един приятел ми ги дава с отсъпка на 60лв бройката и съм решил да си взема 4.Искам да си сменя обаче джантите защото са алуминиеви и ми казаха,че ще се съсипят през зимата.За сега обаче немога да намеря джанти за Фиат Брава,а и малко се притесняват да не попадна на някой боклук.Не съм купувал джанти до сега и незнам какво да гледам.
                            Как така ще се съсипят?

Коментар

Карах със Викинг Шведски гуми по добра зимна гума несъм виждал пичове.

Браво 1,6 16V

Коментар

Working...
                              X