Доиде зима и трябва да се взимат гуми няма как,замисълит ми е следния да сложа отпред чисто нови а за отзад имам едни всесезонки те са 175/65/14 и предните мисля да са с такъв размер но нови зимни та моля за ваште мнения за зимни гуми,марка модел цена а и параметри.Мерси предварително.пс:ако темата не е за този раздел от форума нека модераторите я преместят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайе ми гуми моля-купих си
Collapse
X
-
Миналия декември си взех едни Дебица Фриго 2, размера беше 185/60/14, по 83 лв. на бройка. (от Мотоексперт)Доволен съм, щом се прибрах от Пампорово баш на 2-ри януариEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Re: Препоръчайе ми гуми моля
zaxaxa написа:пс:ако темата не е за този раздел от форума нека модераторите я преместят.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
donnna написа:с риск да ме пребият с камъни... трета зима ще карам с едни Корморан 175/70 R 13 и съм много доволен... верно не са Мишелин или Гудиър ама бяха 56 лева бройкатаFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
аз съм с Debica Frigo 2 - купих ги по 94 лв. миналата година и бих казал, че съм много доволен! Препоръчвам ги! Добър компромис между цена и качество.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Re: Препоръчайе ми гуми моля
Esper написа:zaxaxa написа:пс:ако темата не е за този раздел от форума нека модераторите я преместят.
Коментар
-
Vladim написа:А за масло нещо... интересува ли те? :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Почвам да броя колко теми за гуми ще се пуснат до зимата Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 А някой не го ли интересува как да си свали радиото на Брава,Браво,Марея Не сериозно наистина ще е добре да се направи такава секция за масла,гуми и тем подобни Yellow_Flash_Colorz_PDT_01А дотогава ... http://forum.fiat-bg.org/search.phpAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
branko_d написа:donnna написа:с риск да ме пребият с камъни... трета зима ще карам с едни Корморан 175/70 R 13 и съм много доволен... верно не са Мишелин или Гудиър ама бяха 56 лева бройката
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар