Здравейте колеги!Питанката ми е следната: Изтича ми книжката скоро и трябва да я подновя.Освен медицинското, необходимо ли е да се явявам пак на психо тест и изобщо какви документи ще ми трябват, че времето ми е ограничено и трябва да свърша бързо по възможност.Да мога да се наглася предварително.Моля, без спам на килограм.Благодаря в аванс!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подновяване на C категория?
Collapse
X
-
Трябва ти само ПЪЛНО медицинско и документ за платена такса за преиздаване. Психотест не е необходим. Не забравяй да кажеш в поликлиниката, че ти трябва ПЪЛНО, защото имало някаква разлика в сравнение с другите. Таксата ще си я платиш в банката, която се намира в двора на КАТ.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
-
Голямата разлика беше че ходих и на Очен дофтор, а другите минават само с някаква бележка дето и личния може да я издаде. Това пълно медицинско беше към 20-тина лева, и отиваш в кат и там си подаваш медицинското и старата книжка, те ти дават някаква хартийка с която караш колата докато стане новата книжка. Това е.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Благодаря колеги. Един ме беше хвърлил в размисъл, че трябвало и психото да карам отново, затова попитах."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
fihi
Медицинското ти е 30лв., а таксата за книжка е 18лв-нормална поръчка и 36-бърза поръчка. Данните са от преди около два месеца(тогава смених моята книжка, защото беше изтекла)за КАТ-Габрово става въпрос, но мисля че таксите навсякъде са еднакви. А забравих и таксата за нов талон-2лв. П.С. И си подготви един ден разправии.
Коментар
-
ogi28b Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 4:47 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Е как да не ти оспамя темата.... Сега тебе психото те притеснява че няма да го вземеш ли, та оня те е хвърлил в размисъл ?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар