Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно пътуване из Северна България в най-красивия октомври

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не знам защо колегата се обижда и за "майчиния език". Аз съм пътувал в този регион и атмосферата е много потискаща - в Омуртаг например се разбира, че си в България само по надписа Община Омуртаг на сградата на Общината. В Опака - същата работа. Антоново има отчайващ вид на запуснатост. А селата в региона са все едно от друга планета. Изобщо този регион само географски се води, че е в България. Иначе Попово е симпатично градче.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ето и победата в полуфинала на моя син (с червената каска и жълт колан): http://www.vbox7.com/play:94237016 Победата дойде след блестящи указания на нашия треньор, който видя, че противника държи корема си незащитен. Следват 3 удара с коляно в областта на черния дроб и невъзможност за съперника да продължи. Чиста победа, ипон ! Е, на финала и моят син загуби с ипон, но това няма да го видите .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Забравих да ви кажа за нещо съществено и тревожно. В тъмното на няколко пъти едва не налетях на каруци без никаква сигнализация. Виждат се едва в последния момент. Накрая се научих да ги разпознавам: виждат се като мътно петно в нощта, осветени с фаровете. Аз рядко карам нощем и то по междуселски пътища, сега видях за какво става дума. На няколко пъти срещах и някакви странни камиони без светлини в нощта и мъглата ?! Според познати става дума за нелегални превозвачи на дървен материал. Абе наистина си беше интересно, в повечето моменти много приятно, а понякога странно и малко опасно приключение.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Коментар

Working...
          X