19 -1440 х90020/22-1680х105024 1920-1080Мисля,че така бяхъа.Трябва вече стандарт да са станали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Монитор.
Collapse
X
-
petio4528: Няма да стане и с по-добрата видеокарта. Просто е от монитора - това е Хюндай, колкото Шевролет Нива е Шевролет. Монитора е с калпаво изпълнение вътре, най-евтиния LCD панел и няколко други производствено заложени нискобюджетни решения. Ти по-добре го огледай дали всички пиксели са ОК, а това с тъмните нюанси и различието в цветовете няма оправия. Най-много леко да се подобри по цифровия вход с някоя по-добра видеокарта. Но не вярвам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
peho написа:Как се разбира за каква резолюция е?
Коментар
-
ilkor: Абсолютно си прав, но ако примерно монитора е широкоекранен със резолюция 1440х960 примерно и драйвера за видеото ти е тоя от диска с който е закупено - шанса да тръгне е почти = 0. За това най-добрата препоръка е - драйверите за видеокартата да се обновят, заедно с инсталиране на inf файла за монитора, ако има такъв.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:petio4528: Няма да стане и с по-добрата видеокарта. Просто е от монитора - това е Хюндай, колкото Шевролет Нива е Шевролет. Монитора е с калпаво изпълнение вътре, най-евтиния LCD панел и няколко други производствено заложени нискобюджетни решения. Ти по-добре го огледай дали всички пиксели са ОК, а това с тъмните нюанси и различието в цветовете няма оправия. Най-много леко да се подобри по цифровия вход с някоя по-добра видеокарта. Но не вярвам.
Коментар
-
u_bo
абсолютно съм съгласен с женшен и илкор.ако толкова държиш на свястна картина - опитай да продадеш тоя Хюндай с лека загуба и си вземи нещо не чак толкоз дървено и леко по-скъпонапример Ияма или от евтините модели на Самсунг или Филипс или ВюсоникЕДИТ : !!! Сега се сещам - ако си го взел от голяма верига ще можеш без проблем в .. мисля 15 дневен срок да го върнеш и да доплатиш за нещо по-свястно !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар