Някой знае ли как може да се задават параметри към Windows Explorer например в RUN командата explorer \192.168.0.1 дава шернатите ресурси на това IP, искам да ми даде My Network Places и по-точно домейна как да го задам или как да видя какви параметри може да се зададат към Explorer, трябва ми за да го включа към една програма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Windows Explorer
Collapse
X
-
Не това run > cmd > net view а това точно което писах, за да мога директно да стъпя в/у мрежата. Когато задам explorer \192.168.0.1 и с една стъпка назад ми дава точно това което искам, но аз искам да не правя тази стъпка назад.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
null.zero написа:Ето ти го линка във зип файл, разархивирай го и го копирай някъде примерно в c: основната и си го викай от там, работи независимо на кой компютър го сложиш.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
Да започна от начало тогава. Правя една програмка на Access и вътре искам да сложа бутон за извикване на Microsoft Windows Network за да стане тая работа ми трябва команден ред като посочения в началото, но да може да си тръгва без да се обръщам към линк з/о трябва и него да копирам, не че не е възможно, но не е елегантно. При това програмата се стартира и в мрежа и като седна на един комп трябва да копирам линка че тогава-просто не е решението което търся.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
Ами какво пречи този файл.лнк да се намира на някоя от машините в мрежата, в някоя шерната папка, и командния ред, който ти е нужен да сочи към нея?иначе ето какви са ти опциите с win explorer >> http://support.microsoft.com/kb/130510 (никакви)Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Вярно че няма параметри, явно гадовете ги крият з/о от explorer можеш да отидеш на Entire Network а от там на Microsoft Windows Network кето си е един вид параметър както explorer \192.168.0.1. В краен случай ще се направи една стъпка назад, ако не го намеря.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:откъде се правят визуалните настройки на бозата 98? Говоря специално за това когато минимизираш и уголемяваш прозорец, да се вдига и смъква с анимацийка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар