На работа - Р3@ 500В колата - Р3@800 :P Номе - Р4@2.6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв Процесор Използвате ?
Collapse
X
-
Vladim написа:///// написа:300 пъти се прокълнах, че си взех AMD! Добре си бях със Селерончето! :D AMD Athlon (tm) 2500+ (1,83 GHz)
Коментар
-
///// написа:До преди 2 месеца си търкалях селерончето на 366 мегахерца! Сега с туй аемде, дет’ си го взех не виждам особена разлика в бързината! С една и съща операционна система са! Сега уж имам повече памет, по-добра видеоплатка, 200 мегабайтова баракуда! Очаквах да е далеч по-бърз! Забиват игрите - мани, мани - скръб!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:///// написа:До преди 2 месеца си търкалях селерончето на 366 мегахерца! Сега с туй аемде, дет’ си го взех не виждам особена разлика в бързината! С една и съща операционна система са! Сега уж имам повече памет, по-добра видеоплатка, 200 мегабайтова баракуда! Очаквах да е далеч по-бърз! Забиват игрите - мани, мани - скръб!
Коментар
-
НФС - порше едишън не тръгва, а на селерона нямаше проблем! И други игри! А при уоркрафт 2 първоначално вървеше много стабилно, като в последствие започна да се самоизключва на все по-малки интервали и сега интервала, след който се самоизключва е към 30 сек! Същото е и със Стар Уорс - роуг скуадрън!Имам чувството, че съм си сменил фиата с дървен голф! (само, че при комповете)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар