donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синята птица вече обу зимните ботушки...
Collapse
X
-
Айде и аз да се похваля, че сложих зимните - вече 3-ти сезон ще ги карам Gislaved 175/65/14. Една от причините да ги сменя е че ми омръзна да друса с тия 16ки. А и летните са ми някви Continental Sport Contact и както стане малко по-студено и стават като пластмасаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Esper написа:... За тези обаче, които ползват услуги на гумаджии за смяната, колкото по-рано, толкова по-добре. ...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
И аз смятам тая седмица да си слагам зимните гумета, че няма време. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
PASSARELLA написа:donnna написа:отивам на сбор на селото на жената... 2006 г. за сбора имаше сняг тъй че вържи попа да е мирно селото!!!п.п. летните ми гуми са предали богу дух вече - задните имат милиметър и нещо, а предните 2 и нещо до белязките... а на разлигавено и мокро колата със зимните се държи перфектно...
Коментар
-
Зимния Корморан се оказва никак не лош - все пак доколото знам е марка на Мишлен вече - прави се под техен контрол.Гледайте като купувате да са възможно най-нови гумите - по възможност произведени преди няколко месеца.Който е купил тази година - само хвали.Аз Бравичка не съм я преобул - и без това бръмча само градско - другата седмица като се опарича. Иначе Пунтака го оправих още миналата седмица че жената всеки ден върти по 40км извънградско и да съм спокоен. Не че Дебиците, с койот го купих са най-невероятната гума, ама по-добре от опечените динени кори, които махнах. А возията на колата се промени коренно към по-меко возене.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
@Yavor и аз за зимният Корморан чувам само добри отзиви. Също така съм доволен и от Дебица. Четвърта зима ми предстои да ги търкалям и, като гледам, колко грайфер имат и са все още много меки май ще изкарат и пета! Някога на старата кола бях също с Frigo но първият модел. Също много добре се държеше нищо, че е евтина гума.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
[quote="donnna"]отивам на сбор на селото на жената... 2006 г. за сбора имаше сняг тъй че вържи попа да е мирно селото!!!Аз съм от северна България и там по това време си е за зимна гума.Особено сутрин преди 9ч.п.п.Кое село ще нападаш,че и нашия сбор е на Димитровден?===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар