Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синята птица вече обу зимните ботушки...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    отивам на сбор на селото на жената... 2006 г. за сбора имаше сняг тъй че вържи попа да е мирно селото!!!п.п. летните ми гуми са предали богу дух вече - задните имат милиметър и нещо, а предните 2 и нещо до белязките... а на разлигавено и мокро колата със зимните се държи перфектно...
    Че аз в петък ходих до Плевен - на Шипка беше по-топло от Габрово, ти...никъде по Балкана не видях сняг...

Коментар

Тази седмица си го дават доста топло! Иначе вече съм подготвил зимния комплект гуми! Само ме чакат в бокса механиците за смяна на гуми, но аз за сега си правя фестест лапове с летните пирелита!

Коментар

Да и моите зимни гуми стоят и ме чакат, само че да ги купя, което май няма да стане и тази зима. :D

Коментар

И моята красавица вече е обута, купих и 4-ри нови гумета да се чуства комфортно. Сложих TOYO Snowprox S942 175/65R14, да Ви кажа чесно не се усеща, че се движи колицата . Много съм Доволен.
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Esper написа:
            Иначе наистина се променя возията на колата.Особено преди да изхвърля оня боклук, летния корморан...Буквално все едно сменях колата.
            Колега, дай някакво мнение за зимния корморан, че днес си сложих такива (най - евтините са все пак :S), та да не си бия главата после.

Коментар

Айде и аз да се похваля, че сложих зимните - вече 3-ти сезон ще ги карам Gislaved 175/65/14. Една от причините да ги сменя е че ми омръзна да друса с тия 16ки. А и летните са ми някви Continental Sport Contact и както стане малко по-студено и стават като пластмаса
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Esper написа:
                ... За тези обаче, които ползват услуги на гумаджии за смяната, колкото по-рано, толкова по-добре. ...
                Подкрепям Нищо няма да им стане на гумите от малко по-топло време, не са от локум
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

И аз смятам тая седмица да си слагам зимните гумета, че няма време. :D
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

PASSARELLA написа:
                    donnna написа:
                    отивам на сбор на селото на жената... 2006 г. за сбора имаше сняг тъй че вържи попа да е мирно селото!!!п.п. летните ми гуми са предали богу дух вече - задните имат милиметър и нещо, а предните 2 и нещо до белязките... а на разлигавено и мокро колата със зимните се държи перфектно...
                    Че аз в петък ходих до Плевен - на Шипка беше по-топло от Габрово, ти...никъде по Балкана не видях сняг...
                    те зимните гуми не са само сняг

Коментар

fiatmaniak написа:
                      И аз смятам тая седмица да си слагам зимните гумета, че няма време. :D
                      И аз, и аз! Ще използвам слънчевите лъчи тез дни, че после не се знае, какво ни чака! :D
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Зимния Корморан се оказва никак не лош - все пак доколото знам е марка на Мишлен вече - прави се под техен контрол.Гледайте като купувате да са възможно най-нови гумите - по възможност произведени преди няколко месеца.Който е купил тази година - само хвали.Аз Бравичка не съм я преобул - и без това бръмча само градско - другата седмица като се опарича. Иначе Пунтака го оправих още миналата седмица че жената всеки ден върти по 40км извънградско и да съм спокоен. Не че Дебиците, с койот го купих са най-невероятната гума, ама по-добре от опечените динени кори, които махнах. А возията на колата се промени коренно към по-меко возене.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз пък перкам още със заводските всесезонни Bridgestone dueler.
                          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

@Yavor и аз за зимният Корморан чувам само добри отзиви. Също така съм доволен и от Дебица. Четвърта зима ми предстои да ги търкалям и, като гледам, колко грайфер имат и са все още много меки май ще изкарат и пета! Някога на старата кола бях също с Frigo но първият модел. Също много добре се държеше нищо, че е евтина гума.
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

[quote="donnna"]отивам на сбор на селото на жената... 2006 г. за сбора имаше сняг тъй че вържи попа да е мирно селото!!!Аз съм от северна България и там по това време си е за зимна гума.Особено сутрин преди 9ч.п.п.Кое село ще нападаш,че и нашия сбор е на Димитровден?
                              ===============================
                              // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                              ===============================

Коментар

и аз другата седмица ще сложа зимните и да махам задните летни , направо ще ги хвърля....а служебната кола вчера я преобухме с дебица фриго 2 . чувства се наистина по-леко въртене на волана и по-мека возия....
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X