Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синята птица вече обу зимните ботушки...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Синята птица вече обу зимните ботушки...

в събота я свърших тая хубава работа... ся ще кажете - рано е... тъй е ама другата събота заминавам за северна България /живот и здраве/, че ме чака шиленце печено в зидана пещ... и да съм подготвен за Балкана п.п. от 155/70 R 13 на 175/70 R 13 се чувствам като шофьор на Камаз
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Да не ги съсипеш в топлият асфалт.....я сподели има ли разлика в поведението на колата - по меко да вози, по безшумно и т.н....въобще впечатления.

Коментар

вече 3-а зима съм с тях... усещам колата като валяк ама вози като мерцедес

Коментар

E то северна България не е като северния полюс :D С тези 20 градуса които предвиждат май още е раничко. Много шумят зимните при по-високи температури.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

отивам на сбор на селото на жената... 2006 г. за сбора имаше сняг тъй че вържи попа да е мирно селото!!!п.п. летните ми гуми са предали богу дух вече - задните имат милиметър и нещо, а предните 2 и нещо до белязките... а на разлигавено и мокро колата със зимните се държи перфектно...

Коментар

И аз си обух зимните ботушки Като дойде студа изневиделица и всички като се юрнат да сменят става ужасно. Малко по-шумна е и по-грозна ( железни джанти без тасове), ама ще го преживея някак...
            RIP Притежателка на горда Panda RIP
            Bravo 1.2 16V

Коментар

абе и аз ги сложих щото жената съдра едната лятна и няма накъде. да се надяваме,ч е за 500-1000 км няма да се съсипят в топлото
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Малко е раничко според мен... още повече, че с леките си изцепки тази есен ни щади откъм студове. Като пуснат парното (ако въобще го има таз зима) тогава ще сменям! :D
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И за мен е рано - нищо, че бях от първите, които първия сняг за сезона ги хвана по бели гащи Айде да не бяха гащи, но бах само по риза къс ръкав и летни гуми За тези обаче, които ползват услуги на гумаджии за смяната, колкото по-рано, толкова по-добре.Миналия сезон беше нещо страшно при първия сняг... Такива опашки и импровизирани комуни не съм виждал преди.Напомни ми на времето, когато бензина беше с купони и висяхме по цяли нощи за да ги налеем в резервоара...Едва ли този сезон ще бъде по-различен - ламаринозаврите на пътя със сигурност не са намаляли Иначе наистина се променя возията на колата.Особено преди да изхвърля оня боклук, летния корморан...Буквално все едно сменях колата.
                  I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Как ги събра тези 175/70/13 ?
                    ex. punto elx 1.2i
                    Lancia Libra 1.6

Коментар

влизат си 6 точки!!! само на пълен ляв или десен лееееееееееееекинко опират....

Коментар

petio4528 написа:
                        При типо има място! Аз ше минавам на 185/55-60 за другия летен сезон. Точно неделята ги шлайфах "новите" железарки 14ки и ше ги боядисвам по изпипания метод! Сега се чудя дали да сложа 165/65/14 или 176/65/14 за зимни?
                        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

то лесна работа и сам да си ги сменя, ама гумаджията ще завърти зимните джанти, ще каже дали не са се изкривили някъде от миналата зима, ще оправи нещата. после ще завърти и летните, че да знам и те в какво състояние са. та така... нали затова се ходи на гумаджия?!
                          Alfa 147 JTD 115 hp
                          ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Аз съм с Пунто но мойте джанти са 14 и гуми 165/65/14.Какъв друг размер гуми мога да сложа?
                            ex. punto elx 1.2i
                            Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528, ей тука http://www.avtogumi.com/ има калкулатор и може да си смяташ нужните гуми

Коментар

Working...
                              X