в събота я свърших тая хубава работа... ся ще кажете - рано е... тъй е ама другата събота заминавам за северна България /живот и здраве/, че ме чака шиленце печено в зидана пещ... и да съм подготвен за Балкана п.п. от 155/70 R 13 на 175/70 R 13 се чувствам като шофьор на Камаз
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синята птица вече обу зимните ботушки...
Collapse
X
-
Явор Митев
Да не ги съсипеш в топлият асфалт.....я сподели има ли разлика в поведението на колата - по меко да вози, по безшумно и т.н....въобще впечатления.
-
отивам на сбор на селото на жената... 2006 г. за сбора имаше сняг тъй че вържи попа да е мирно селото!!!п.п. летните ми гуми са предали богу дух вече - задните имат милиметър и нещо, а предните 2 и нещо до белязките... а на разлигавено и мокро колата със зимните се държи перфектно...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И за мен е рано - нищо, че бях от първите, които първия сняг за сезона ги хвана по бели гащи Айде да не бяха гащи, но бах само по риза къс ръкав и летни гуми За тези обаче, които ползват услуги на гумаджии за смяната, колкото по-рано, толкова по-добре.Миналия сезон беше нещо страшно при първия сняг... Такива опашки и импровизирани комуни не съм виждал преди.Напомни ми на времето, когато бензина беше с купони и висяхме по цяли нощи за да ги налеем в резервоара...Едва ли този сезон ще бъде по-различен - ламаринозаврите на пътя със сигурност не са намаляли Иначе наистина се променя возията на колата.Особено преди да изхвърля оня боклук, летния корморан...Буквално все едно сменях колата.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
petio4528 написа:Как ги събра тези 175/70/13 ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
то лесна работа и сам да си ги сменя, ама гумаджията ще завърти зимните джанти, ще каже дали не са се изкривили някъде от миналата зима, ще оправи нещата. после ще завърти и летните, че да знам и те в какво състояние са. та така... нали затова се ходи на гумаджия?!Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
petio4528, ей тука http://www.avtogumi.com/ има калкулатор и може да си смяташ нужните гумиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар