Здравейте колеги!Трябва ми някои за информация който е учил или учи в Русенския универстите специалност "Промишлен дизайн"Надявам се да има някои!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русенски университет - въпрос?
Collapse
X
-
Доколкото разбирам искаш да кандидатстваш. Специалностите предполагам, знаеш какви са долу горе. Може би все още не е излязла актуална информация за другата година, но едва ли ще има големи промени. Аз като кандидатствах се бях записала на кандидатстудентски курс по математика, защото такъв изпит исках да държа. Организират се и по български език, история, икономика и др. Моя курс започна март месец някаде. Само събота и неделя до към обяд. Относно моята специалност- точно такава в момента няма, има информатика и информацинни технолигии. Общо взето математика и само математика. Лично аз не бих записала такава. Излизаме програмисти, което не е лошо. Уж новата специалност е с доста по- малко математика, но не знам със сигурност какъв им е учебния план. Относно общежитията не бих могла да ти дам много информациа защото съм задочно пък и съм от Русе. Мисля, че се подават документи след приема, искат се определени доходи. Ако имаш други въпроси пиши.
Коментар
-
Кандидатстудентските курсове от самия университет ли се организират...(съответно си заплащаш)...?Аз исках да ми обясниш, ако знаеш по моята специалност която съм си избрал "Промишлен дизайн" ако знаеш нещо...какво точно учат и изобщо всичко което би ме интересувало...За общежитията...някаква галерия със снимки, ако можеш да ми набавиш и др., също така и на самия университет...
Коментар
-
coolboby написа:Кандидатстудентските курсове от самия университет ли се организират...(съответно си заплащаш)...?Аз исках да ми обясниш, ако знаеш по моята специалност която съм си избрал "Промишлен дизайн" ако знаеш нещо...какво точно учат и изобщо всичко което би ме интересувало...За общежитията...някаква галерия със снимки, ако можеш да ми набавиш и др., също така и на самия университет...какво точно учат и изобщо всичко което би ме интересувалоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Съжалявам, но за тази специалност може да получиш информация от някой, който я учи или вече е завършил. В канцеларията на университета също биха могли да ти обяснят подробности (ако са на кеф разбира се). Курсовете се организират от университета и се плащат. Преди 5години, доколкото си спомням бяха 150лв. Относно общежитията- влизала съм само в едно и беше меко казано ужасно. Сега може да са им правили ремонт, не знам!!!!!!
Коментар
-
Re: Русенски университет - въпрос?
coolboby написа:Здравейте колеги!Трябва ми някои за информация който е учил или учи в Русенския универстите специалност "Промишлен дизайн"Надявам се да има някои!
Коментар
-
Re: Русенски университет - въпрос?
coolboby написа:Здравейте колеги!Трябва ми някои за информация който е учил или учи в Русенския универстите специалност "Промишлен дизайн"Надявам се да има някои!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар