Дам..така е трудно се оцелва .... аз по едно време бях се един готин дезодорант :D преди да взема гаджето пръсна и си мирише перфе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ароматизатор - Консерва или дървен?
Collapse
X
-
От дървенките има едно BLACK ICE. На български - Ицо-черния. Страхотен аромат, поне за моя нос. Приятен, ненатрапчив. Марката не я гарантирам, но определено всички шишенца от тази марка ухаят приятно, и се усещат винаги. Пък и доста време "живеят", и то без да ги обръщам, изпарението е напълно достатъчно. Пъпеша също съм пробвал, и е приятен.
Коментар
-
И от двата вида съм използвал.... Мога да кажа,че са доста ефектни и трайни. В момента съм с ароматизатор тип- консерва, но след време като че ли започва да се изпарява малко или много аромата и. От шишенцата с дървена капачка аромата държи до последно,останалото е въпрос на преценка.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
ogi28b написа:От дървенките има едно BLACK ICE. На български - Ицо-черния. Страхотен аромат, поне за моя нос. Приятен, ненатрапчив. Марката не я гарантирам, но определено всички шишенца от тази марка ухаят приятно, и се усещат винаги. Пък и доста време "живеят", и то без да ги обръщам, изпарението е напълно достатъчно. Пъпеша също съм пробвал, и е приятен.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
ogi28b написа:От дървенките има едно BLACK ICE. На български - Ицо-черния. Страхотен аромат, поне за моя нос. Приятен, ненатрапчив. Марката не я гарантирам, но определено всички шишенца от тази марка ухаят приятно, и се усещат винаги. Пък и доста време "живеят", и то без да ги обръщам, изпарението е напълно достатъчно. Пъпеша също съм пробвал, и е приятен.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Тея консерви са пълен боклук-Дадох 5 лева за тоз дет духа.Много мЪ е яд !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз пък съм с "Шоколад и кафе"(мисля че така беше) от тези "дървените".НО - изсипал съм съдържанието на шишенцето в пълнителя на АмбиПур-а.Тук в Ямбол тези дървените са на промоция в един Магазин за 1лев - 2бр. шишенца=2.50лв.И така - взимам си две шишенца за 2.50, изсипвам ги в пълнителя и карам 2 месеца с постоянно пуснат вентилатор.
Коментар
-
dobrujanetza написа:ogi28b написа:От дървенките има едно BLACK ICE. На български - Ицо-черния. Страхотен аромат, поне за моя нос. Приятен, ненатрапчив. Марката не я гарантирам, но определено всички шишенца от тази марка ухаят приятно, и се усещат винаги. Пък и доста време "живеят", и то без да ги обръщам, изпарението е напълно достатъчно. Пъпеша също съм пробвал, и е приятен.
Коментар
-
Снощи полюбопитствах и си купих от тоя, дето Оги го препоръчва, "Черния Ицо". Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 На Areon е, на Eко бензиностанциите има такива.Много сапунен бе Оги, не мирише лошо, но все едно съм в баня. Или бръснарница.А и 2.60, при условие, че на други фирми, пак от тези дървените за 2.50 вземам 2 опаковки.Този го слагам на баща ми в колата, аз продължавам със "Sport", дървен, но на друга фирма. По 2 шишенца на едно картонче се продават..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Снощи полюбопитствах и си купи от тоя, дето Оги го препоръчва, "Черния Ицо". Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 На Areon е, на Eко бензиностанциите има такива.Много сапунен бе Оги, не мирише лошо, но все едно съм в баня. Или бръснарница.А и 2.60, при условие, че на други фирми, пак от тези дървените за 2.50 вземам 2 опаковки.Този го слагам на баща ми в колата, аз продължавам със "Sport", дървен, но на друга фирма. По 2 шишенца на едно картонче се продават.
Коментар
-
Не, въпрос на вкус е, не мирише лошо, но не е моя аромат.Така или иначе, тези на Areon са от две части, капачка и корпус около шишенцето. По голяма площ за попиване на течността, по трайна миризмичка.Та аз си купувам от другите ароматизатори, само с дървена капачка, но ползвам корпуса и капачката от Areon..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз съм ето с това : http://www.doikeepit.com/wp-content/....JPGКупил съм си 4-5 пълнителя, и като писне 1ния аромат слагам друг и така...преди го оставях да си пръска денонощно през 36 мин., ама сега го спирам, че сутрин като влезя в колата и мога да припадна :DТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар