Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ароматизатор - Консерва или дървен?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дам..така е трудно се оцелва .... аз по едно време бях се един готин дезодорант :D преди да взема гаджето пръсна и си мирише перфе

Коментар

Слагаш в поставката за чаши една консерва и забравяш. Не дразни, като вляза сутрин е свежо, без да тежи на определения плод...

Коментар

От дървенките има едно BLACK ICE. На български - Ицо-черния. Страхотен аромат, поне за моя нос. Приятен, ненатрапчив. Марката не я гарантирам, но определено всички шишенца от тази марка ухаят приятно, и се усещат винаги. Пък и доста време "живеят", и то без да ги обръщам, изпарението е напълно достатъчно. Пъпеша също съм пробвал, и е приятен.

Коментар

И от двата вида съм използвал.... Мога да кажа,че са доста ефектни и трайни. В момента съм с ароматизатор тип- консерва, но след време като че ли започва да се изпарява малко или много аромата и. От шишенцата с дървена капачка аромата държи до последно,останалото е въпрос на преценка.
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

ogi28b написа:
            От дървенките има едно BLACK ICE. На български - Ицо-черния. Страхотен аромат, поне за моя нос. Приятен, ненатрапчив. Марката не я гарантирам, но определено всички шишенца от тази марка ухаят приятно, и се усещат винаги. Пък и доста време "живеят", и то без да ги обръщам, изпарението е напълно достатъчно. Пъпеша също съм пробвал, и е приятен.
            A също така OXSIGEN, VOAYAGE-има и по-големи разфасовки-XXL / не като ония тв канал /- даваш 40ст. повече, а получаваш двойно по-голям ароматизатор. Лично аз със малкия ароматизатор карам около месец.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

ogi28b написа:
              ей тоя аромат ползвах допреди две седмици-страхотен е,сега съм с едно борче,но ще гледам пак същия да намеря,но като не се сещах какво точно беше името,голямо мирисане щеше да падне-тенкс
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Тея консерви са пълен боклук-Дадох 5 лева за тоз дет духа.Много мЪ е яд !
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз пък съм с "Шоколад и кафе"(мисля че така беше) от тези "дървените".НО - изсипал съм съдържанието на шишенцето в пълнителя на АмбиПур-а.Тук в Ямбол тези дървените са на промоция в един Магазин за 1лев - 2бр. шишенца=2.50лв.И така - взимам си две шишенца за 2.50, изсипвам ги в пълнителя и карам 2 месеца с постоянно пуснат вентилатор.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

dobrujanetza написа:
                    ogi28b написа:
                    A също така OXSIGEN, VOAYAGE-има и по-големи разфасовки-XXL / не като ония тв канал /- даваш 40ст. повече, а получаваш двойно по-голям ароматизатор. Лично аз със малкия ароматизатор карам около месец.
                    И аз използвам OXSIGEN, VOAYAGE супер яко миришат ся зех някаф ама излезна менте хич не мирише

Коментар

Princo написа:
                      Тея консерви са пълен боклук-Дадох 5 лева за тоз дет духа.Много мЪ е яд !
                      Кажи от къде и каква марка е.Аз си купувам от 8лв от Бриколаж и е перфектно.

Коментар

Снощи полюбопитствах и си купих от тоя, дето Оги го препоръчва, "Черния Ицо". Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 На Areon е, на Eко бензиностанциите има такива.Много сапунен бе Оги, не мирише лошо, но все едно съм в баня. Или бръснарница.А и 2.60, при условие, че на други фирми, пак от тези дървените за 2.50 вземам 2 опаковки.Този го слагам на баща ми в колата, аз продължавам със "Sport", дървен, но на друга фирма. По 2 шишенца на едно картонче се продават.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                          Снощи полюбопитствах и си купи от тоя, дето Оги го препоръчва, "Черния Ицо". Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 На Areon е, на Eко бензиностанциите има такива.Много сапунен бе Оги, не мирише лошо, но все едно съм в баня. Или бръснарница.А и 2.60, при условие, че на други фирми, пак от тези дървените за 2.50 вземам 2 опаковки.Този го слагам на баща ми в колата, аз продължавам със "Sport", дървен, но на друга фирма. По 2 шишенца на едно картонче се продават.
                          Да изцвъкаш един душгел вътре викаш същото Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

Не, въпрос на вкус е, не мирише лошо, но не е моя аромат.Така или иначе, тези на Areon са от две части, капачка и корпус около шишенцето. По голяма площ за попиване на течността, по трайна миризмичка.Та аз си купувам от другите ароматизатори, само с дървена капачка, но ползвам корпуса и капачката от Areon.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Аз съм ето с това : http://www.doikeepit.com/wp-content/....JPGКупил съм си 4-5 пълнителя, и като писне 1ния аромат слагам друг и така...преди го оставях да си пръска денонощно през 36 мин., ама сега го спирам, че сутрин като влезя в колата и мога да припадна :D
                              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Working...
                              X