колега я сподели с нас как така те кара по месецзащото аз си взимам всяка седмица но с мирис на пъпеш мн ме кефи а и бочето не е лошо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ароматизатор - Консерва или дървен?
Collapse
X
-
mitaka_71 написа:null.zero написа:eее тва не е ли много брутално, все пак обема въздух е много по-малко от стая примерно, аз като знам тук в офиса като "цъсне" кво става ...MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
ninoneno написа:колега я сподели с нас как така те кара по месецзащото аз си взимам всяка седмица но с мирис на пъпеш мн ме кефи а и бочето не е лошоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Аз пък съм сложил едно шишенце с аромат пъпеш, но съм разпробил капачката с игла, за да не изтича много и се усеща съвсем леко, иначе не го трая. Най-добрия начин за ароматизиране на колата е да бъде чистена редовно, аз като мина пластмасите с един препарат и една седмица имаш усещането, че се качваш в нова кола, пък и не пуша вътре.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Дървенийките наистина страшно миришат само че ако оцелиш на марка !!Последния го клатих,обръщах и какво ли още не .Даже се беше разтекъл през дървото и ми капеше на ръката и пак не миришеше :D и го сменях с един друг който е гел и светодиод от долу :D :D :D да го видим като престои едва вечер.
Коментар
-
Нещо не мога да случа на ароматизатор. Сега съм с дървен, но мирише само ако си навра носа в шишенцето. И аз го обръщам, цялото шишенце се напоява, но няма никакъв аромат в колата. Тези, които се слагат на духалките (Амби пур кар и др.подобни) са добри, но аз много рядко пускам въздуха през духалките отпред. Обикновено са ми настроени да духа в предното стъкло и краката. Най-силно миришат като че ли тези най-простите, които висят на конец закачени за огледалото. Но те пък ме дразнят, защото се клатят насам-натам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар