null.zero написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ароматизатор - Консерва или дървен?
Collapse
X
-
Качваш едно гадже и няма смисъл да си купуваш ароматизатор, гаджето ще ти служи за такъв, като искаш да смениш аромата сменяш гаджето.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
има едни пластмасови български кутийки... приличат на женска пудриера и са на резба посредата... като ти е кеф - си ги отваряш после-затваряш... струват стотинки -70-90 ст. в магазините за препарати ги има. много са хубави!п.п. и имат лепка с двойнозалепващо тиксо да не се търкалят под седалкитеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Хайде още една идея от мене.Ако намерите подходящо место на едно такова чудо http://www.evroskip.bg/index.php?sho...eme&prodid=661 мисля че ще е супер! Нагласяте го на мах. минути/май са 30/,даже някои от моделите имат опция само на 12 часа да се настроят-т.е. през деня Предполагам много от вас ги ползват в домовете си,но едва ли са се замисляли че и в колата може да има приложениеLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
null.zero написа:eее тва не е ли много брутално, все пак обема въздух е много по-малко от стая примерно, аз като знам тук в офиса като "цъсне" кво става ...LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
зимам си такива с ампула с дървена капачка от Технополис 2.50 е едното изкарвам около месец и половина пробвах няколко аромата но съм опиянен от Люляка ама последния път си зех ванилия (е те тва неще и неще да мирише) маи ще го сменя преди да е свършилоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар