Във практикер гледах консерва портокал, ама май не миришеше много, трябваше да си завреш носа вътре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ароматизатор - Консерва или дървен?
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
infineon написа:Във практикер гледах консерва портокал, ама май не миришеше много, трябваше да си завреш носа вътреLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
dannybo написа:...Хубавите са японски (има ги в Кауфланд) по 6 лв. и миришат та се не трае - и така три месеца най-малко :Dmitaka_71 написа:infineon написа:Във практикер гледах консерва портокал, ама май не миришеше много, трябваше да си завреш носа вътреI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Ароматизаторът консерва си е точно консерва. Отваря се като кутия пастет с халката на металното капаче. Не можеш да помиришеш аромата по никакъв начин преди да отвориш кутията. Явно в Кауфланд са свършили. Аз си купих моя преди месец в Овчакупелския. Май и в Бриколаж съм ги виждал. Само гледайте да пише Made in Japan, защото много си приличат различните ароматизатори от този тип.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Ето това са: My ShaldanВижте сайтът им http://www.myshaldanairfresheners.co...?cat=249Под пластмасовото капаче, което се вижда е металното. Второто се отстранява напълно и обратно се слага пластмасовото, което е декоративно.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Esper написа:Консевите доколкото си спомям са с пластмасова капачка, която пак се сваля.Като наричаме ароматизатора "консерва" да не мислиш, и че се отваря с отварачка за консерва?!?LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Преди ползвах консерва, но се отказах - заема много място, освен това миризмата от него намалява в геометрична прогресия във времето. После минах на амби пур - скъпи и немиришещи... според мен не си заслужава... сега съм на люляк, дървените по 2.50. Мирише яко, ароматът са го докарали... обаче дори и да не го обръщаш, за да се напои капачката, свършва много бързо - за 2 седмици - половината вече го няма. Аз залагам на дървените мускалчета - избор от много аромати, добре и силно миришещи....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
И аз съм с дървените но както каза колегата свършват бързо!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:...както каза колегата свършват бързо!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
И аз предпочитам консервата, купувам си една зелен лимон, с костенурка нарисувана, от практикер. Някой ако знае къде в търново мога да си купя "истинска япоснка консерва", нека каже Относно колко бързо свършва - според мен зависи и от температурата. Забелязах че като се напича яко колата през лятото много бързо изветря.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Esper написа:bmahob написа:...както каза колегата свършват бързо!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар