Във практикер гледах консерва портокал, ама май не миришеше много, трябваше да си завреш носа вътре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ароматизатор - Консерва или дървен?
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
infineon написа:Във практикер гледах консерва портокал, ама май не миришеше много, трябваше да си завреш носа вътреLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
dannybo написа:...Хубавите са японски (има ги в Кауфланд) по 6 лв. и миришат та се не трае - и така три месеца най-малко :Dmitaka_71 написа:infineon написа:Във практикер гледах консерва портокал, ама май не миришеше много, трябваше да си завреш носа вътреI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Ароматизаторът консерва си е точно консерва. Отваря се като кутия пастет с халката на металното капаче. Не можеш да помиришеш аромата по никакъв начин преди да отвориш кутията. Явно в Кауфланд са свършили. Аз си купих моя преди месец в Овчакупелския. Май и в Бриколаж съм ги виждал. Само гледайте да пише Made in Japan, защото много си приличат различните ароматизатори от този тип.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Ето това са: My ShaldanВижте сайтът им http://www.myshaldanairfresheners.co...?cat=249Под пластмасовото капаче, което се вижда е металното. Второто се отстранява напълно и обратно се слага пластмасовото, което е декоративно.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Esper написа:Консевите доколкото си спомям са с пластмасова капачка, която пак се сваля.Като наричаме ароматизатора "консерва" да не мислиш, и че се отваря с отварачка за консерва?!?все пак докато не се отвори металното капаче не може да се придобие ясна представа за точният аромат
LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Преди ползвах консерва, но се отказах - заема много място, освен това миризмата от него намалява в геометрична прогресия във времето. После минах на амби пур - скъпи и немиришещи... според мен не си заслужава... сега съм на люляк, дървените по 2.50. Мирише яко, ароматът са го докарали... обаче дори и да не го обръщаш, за да се напои капачката, свършва много бързо - за 2 седмици - половината вече го няма. Аз залагам на дървените мускалчета - избор от много аромати, добре и силно миришещи....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
И аз съм с дървените но както каза колегата свършват бързо!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:...както каза колегата свършват бързо!Не знам що така се е получило с консервата ти, моите наблюдения са, че именно много време изкара.Изхвърлих го може би година след като купих колата и то не защото се похарчи а точно заради неудобните габарити.Обаче от тогава не ми се смята колко пари съм дал за всякакви глупави видове ароматизатори дето сършват са по-малко от месец.Може би си попаднала на класическата ситуация - ментак
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
И аз предпочитам консервата, купувам си една зелен лимон, с костенурка нарисувана, от практикер. Някой ако знае къде в търново мога да си купя "истинска япоснка консерва", нека кажеОтносно колко бързо свършва - според мен зависи и от температурата. Забелязах че като се напича яко колата през лятото много бързо изветря.
Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Esper написа:bmahob написа:...както каза колегата свършват бързо!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар